Antena Meniu Search
x

Foto "Carnea poate e crudă, dar el e clar prăjit". Bărbat fotografiat în timp ce înfulecă pulpe de găină negătite, într-un supermarket

Au fost momente bizare la ieșirea dintr-un supermarket din Adelaide, Australia. Un bărbat a fost surprins în timp ce înfuleca, desculț, pulpe de găină crude, direct din caserola pe care o cumpărase. După cum era de așteptat, fotografia a devenit virală pe internet. "Miroase a Salmonella de aici", a fost de părere un utilizator de pe Reddit.

de Redactia Observator

la 26.04.2023, 10:29

tânăr surprins în timp ce mănâncă carne crudă de găină, în Australia
"Carnea poate e crudă, dar el e clar prăjit". Bărbat fotografiat în timp ce înfulecă pulpe de găină negătite, într-un supermarket - Instagram via Daily Mail

Îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurți și un maiou pe care scria "Just do it", și cu o caserolă de pui din care mânca fără jenă, bărbatul părea că nu are nicio grijă pe această lume. Fotografia a ajuns imediat pe Reddit, acolo unde s-a pornit un adevărat festival de comentarii. Redăm, în continuare, câteva dintre el: 

"Poate cineva să verifice dacă este încă în viață?";

"E găină crudă? Vă rog să îmi spuneți că e ruladă de șuncă sau ceva";

"Nu mai pierde timp punându-se la masă, încălțându-se sau gătind mâncarea. Puțini înțeleg mentalitatea";

Pe acelaşi subiect

"Miroase a Salmonella de aici";

"Vrea să-și ia concediu medical o săptămână";

"Dacă vrea să slăbească, probabil va funcționa";

De ce este periculoasă carnea crudă de pui sau porc

Salmonella este un gen de bacterie patogenă intestinală care cauzează unele boli infecțioase (febră tifoidă, paratifos, intoxicații alimentare etc.). Salmonella este cauza celor mai răspândite toxiinfecții alimentare, contaminând omul prin ingestia de mâncare sau de apă infectată.

Potrivit Centrului Medical de Diagnostic si Tratament "Dr. Victor Babeș", bacteria Salmonella trăiește în tractul intestinal al animalelor infectate și la om și poate contamina o varietate de alimente, cum ar fi carne, ouă, lapte, fructe de mare, legume sau fructe.

Dacă sunt prezente în alimente, bacteriile din speciile Salmonella nu afectează de obicei gustul, mirosul sau aspectul alimentelor. De aceea, trebuie ținut seama de o serie de reguli pentru a evita infecția cu bacteria Salmonella :

- gătiți bine carnea în general, cea a păsărilor de curte în special (rață, găină, curcan etc.);

- nu mâncați și nu beți alimente preparate cu ouă crude sau lapte nepasteurizat;

- nu mâncați și nu beți alimente din surse nesigure;

Nu exista vaccin contra infecției cu bacteria Salmonella.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Carnea poate e crudă, dar el e clar prăjit". Bărbat fotografiat în timp ce înfulecă pulpe de găină negătite, într-un supermarket