Antena Meniu Search
x

Casa ororilor, în SUA. Șase cadavre descoperite într-o locuință în flăcări. Printre victime, o fetiță de 11 ani. Tatăl copilei, principalul suspect

Un bărbat a fost inculpat luni pentru omucidere şi tentativă de omor, după descoperirea a şase corpuri într-o casă în flăcări cu o zi înainte, în sud-estul Statelor Unite, au anunţat autorităţile, scrie Agerpres.  

de Redactia Observator

la 04.07.2023, 13:10

Vezi și

Alertată de un apel de urgenţă despre un atac cu cuţitul la Green Pond, Carolina de Sud, poliţia a descoperit la sosire casa cuprinsă de flăcări şi, în apropiere, un supravieţuitor de 13 ani.

Adolescentul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, i-a pus pe agenţi pe urmele unui suspect înainte de a fi transportat la spital cu elicopterul. Acesta din urmă, Ryan Manigo, 33 de ani, a fost arestat şi încarcerat duminică, apoi inculpat luni după-amiază pentru omucidere în cazul a două victime identificate, fiica sa de 11 ani şi cumnata de 50 de ani, precum şi pentru tentativă de omor împotriva adolescentului supravieţuitor.

"Deocamdată nu avem niciun motiv", a declarat Guerry Hill, şeriful comitatului Colleton unde se află Green Pond, într-o conferinţă de presă luni despre aceste "evenimente oribile". Celelalte patru victime încă nu au fost identificate, a precizat şeriful.

Autorităţile anticipează noi capete de acuzare, a indicat procurorul comitatului, Duffie Stone, în opinia căruia suspectul riscă închisoarea pe viaţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Casa ororilor, în SUA. Șase cadavre descoperite într-o locuință în flăcări. Printre victime, o fetiță de 11 ani. Tatăl copilei, principalul suspect