Antena Meniu Search
x

Foto Câştigă 500 de lire pentru câteva ore de muncă. Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr: "Fără șef, fără birou, plătit în aceeași zi"

Un tânăr antreprenor susține că primeşte mai mult de 500 de lire zilnic pentru 5 ore de muncă făcând sarcini gospodăreşti pentru alţi oameni care nu vor să le facă.

de Redactia Observator

la 22.01.2024, 11:04

Câştigă 500 de lire pentru câteva ore de muncă. Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr: „Fără șef, fără birou, plătit în aceeași zi”
Câştigă 500 de lire pentru câteva ore de muncă. Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr: „Fără șef, fără birou, plătit în aceeași zi” - TikTok/ @spencerclaeys

Spencer Claeys, din Seattle, a dezvăluit că lucrează doar cinci ore în fiecare zi și că face mai mulți bani decât o persoană obișnuită - totul fără a merge măcar la un birou. Tânărul a spus că el conduce o afacere de curățenie pentru care cere până la 150 de lire sterline pentru curățarea acoperișurilor și a jgheaburilor oamenilor, relatează The Sun.

Spencer a adăugat că fiecare casă durează până la o oră, ceea ce înseamnă că poate dura câteva ore într-o zi și poate câștiga fără niciun obstacol niște bani frumoşi. El afirmă că este cel mai „ușor” și „cel mai rapid” mod pe care l-a găsit pentru a câștiga bani „rapid”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Într-un videoclip TikTok, le-a povestit o zi din viaţa lui: „Azi a dormit și m-am dus la muncă la 14:00. Am lucrat până la 7 și am câștigat 530 de lire sterline. Totul într-o zi de muncă. Fără șef, fără birou și am fost plătit în aceeași zi”.

De ce afacerea băiatului este profitabilă

Într-un alt videoclip, Spencer a spus că oamenii pot câștiga și mai mult dacă fac munca rapid. El a adăugat că găsirea unor astfel de locuri de muncă este ușoară, deoarece oamenii nu vor să o facă singuri. „Mulți oameni nu mă cred când spun că poți câștiga 150 de lire sterline pe oră curățând acoperișuri și jgheaburi. Dar adevărul este că poți face chiar mai mult decât atât dacă prețuiești bine munca și lucrezi rapid. Cel mai bun motiv pentru acest lucru este simplu – oamenii nu vor să cureţe singuri pentru ei. Ar putea, dar există literalmente nenumărate exemple de lucruri pe care oamenii le-ar putea face, dar nu vor. Asta este și ceea ce face o afacere. O afacere face viața cuiva mai convenabilă."

Spencer, care a lucrat în trecut ca model, spune că acoperișurile și jgheaburile trebuie curățate aproximativ o dată pe an, iar toamna este sezonul său cel mai aglomerat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 9 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Câştigă 500 de lire pentru câteva ore de muncă. Afacerea profitabilă descoperită de un tânăr: "Fără șef, fără birou, plătit în aceeași zi"