Antena Meniu Search
x

Caz halucinant în SUA. Copil de 6 ani, găsit de polițiști dezbrăcat, încuiat într-o cușcă de câine. Țipetele disperate au alarmat vecinii

Caz halucinant în SUA. Un copil a fost găsit de polițiști dezbrăcat, încuiat într-o cușcă de câine. Vecinii au alertat autoritățile după ce au auzit țipetele disperate ale copilului.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 18:36

Țipetele disperate ale copilului, auzite de vecini
Caz halucinant în SUA. Un copil de 6 ani a fost găsit de polițiști dezbrăcat, încuiat într-o cușcă de câine - nbc news

Polițiștii au ajuns la o casă din Philadelphia, SUA, în jurul orei 12:50, joi după-amiază și au găsit doi copii parțial îmbrăcați, de 3 și 5 ani, plângând și rătăcind prin grădină. Șocul avea să fie și mai mare, după ce aceștia au decis să percheziționeze proprietatea. Când au intrat în casă, polițiștii au găsit un copil de 6 ani dezbrăcat și încuiat într-o cușcă pentru câini. Portița de la cușcă era legată cu o cravată, pentru a îl împiedica pe micuț să scape. Nu este clar de cât timp era închis copilul, relatează Mirror.

Polițiștii au găsit un copil de 6 ani dezbrăcat, încuiat într-o cușcă pentru câini

Anchetatorii au mai găsit în proprietate o femeie în vârstă, într-un scaun cu rotile, și un bărbat de 40 de ani. Polițiștii cred că femeia este bunica copiilor, în timp ce bărbatul ar fi un membru al familiei. Polițiștii au fost întâmpinat și de o altă femeie, care a susținut că unul dintre cei trei copii este al ei.

Femeia a fost dusă la audieri însă nu a fost acuzată.

Între timp, copiii au fost duși la un spital din apropiere pentru a fi consultați, dar polițiștii nu cred că au fost răniți fizic. 

Nu știm în totalitate tot ce s-a întâmplat aici. Avem o investigație lungă în față. Dar, evident, nu trăim într-o lume în care, în orice situație, ar trebui să avem un copil în cușcă sau copii mici afară, stând în ploaie. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple niciodată și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că nu se întâmplă din nou acestor copii”, a spus un oficial al poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Caz halucinant în SUA. Copil de 6 ani, găsit de polițiști dezbrăcat, încuiat într-o cușcă de câine. Țipetele disperate au alarmat vecinii