Antena Meniu Search
x

Caz revoltător într-un spital din Brazilia. Medic, acuzat că a smuls capul unui bebelus în timpul nașterii. Tatăl copilului a asistat îngrozit la scena macabră

Caz cutremurător. Un medic din Brazilia este investigat de polițiști, după ce ar fi smuls capul unui bebeluș în timpul nașterii. Tatăl micuţei a asistat îngrozit la întregul eveniment.

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 17:09

Caz revoltător într-un spital din Brazilia. Medic, acuzat că a smuls capul unui bebelus în timpul nașterii. Tatăl copilului a asistat îngrozit la scena macabra
Caz revoltător într-un spital din Brazilia. Medic, acuzat că a smuls capul unui bebelus în timpul nașterii. Tatăl copilului a asistat îngrozit la scena macabra - Profimedia

Familia bebelușului spune că micuța era în viață când a început să iasă și că, din cauza nepăsării, medicul care trebuia să o aducă pe lume în siguranță, a ucis-o. Părinții acuză că, după tragicul eveniment, spitalul a încercat să facă presiuni asupra lor pentru a semna niște documente care să mușamalizeze toată tragedia, potrivit DailyMail.

Incidentul ar fi avut loc Hospital das Clinicas da UFMG, în cartierul Santa Efigenia din Belo Horizonte din Brazilia., pe 2 mai. Ranielly Coelho Santos, mama bebelușului, a depus o plângere la poliție la două zile după traficul eveniment. Polițiștii investighează acum moartea șocantă a micuței. Ranielly, în vârstă de 34 de ani, care are deja o fiică de nouă ani, a fost dusă la spital pe 24 aprilie, la 28 de săptămâni de sarcină, și a intrat în travaliu șapte zile mai târziu.

În timpul nașterii, medicul obstetrician, a cărui identitate nu a fost făcută publică, l-a sunat pe tatăl fetei pentru a participa la nașterea fiicei sale. Tatăl, care urmărea nașterea copilului său alături de mama soției sale, spune că și-a văzut chiar fiica clipind și mișcându-și gura, ceea ce a spus că era dovada clară că fata era în viață și sănătoasă.

Spitatul le-ar fi oferit bani pentru a mușamaliza cazul

Pe acelaşi subiect

Cu toate acestea, ziua care avea să fie cea mai frumoasă din viața lor, s-a transformat într-un adevărat coșmar. Tatăl îndurerat susține că medicul s-a urcat pe burta mamei în timp ce aceasta încerca să nască fetița, și a tras de copil cu brutalitate, „smulgând capul copilului”. Raportul poliției mai spune că familia ar fi primit scuze de la medic pentru ceea ce s-a întâmplat în timpul nașterii copilului.

Apoi, părinții au declarat că au fost abordați ulterior de un angajat al spitalului, care a spus că unitatea va suporta toate costurile pentru înmormântarea bebelușului. Cu toate acestea, oferta s-a înțeles ca fiind valabilă numai dacă acceptau să semneze documente care să precizeze că „autopsia a fost deja efectuată la spital”,„corpul copilului a fost deja examinat” și că „cadavrul nu va fi înaintat către Institutul Medical Legal (IML)” pentru analize suplimentare.

Părinții au refuzat să semneze actele și ulterior au depus plângere la poliție, rămășițele copilului fiind apoi examinate la IML, potrivit avocatului familiei Jennifer Valente. Spitalul a declarat pentru Itatiaia ca "regreta profund" cazul si a spus ca "va depune toate eforturile pentru a investiga faptele", în asteptarea raportului autopsiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Caz revoltător într-un spital din Brazilia. Medic, acuzat că a smuls capul unui bebelus în timpul nașterii. Tatăl copilului a asistat îngrozit la scena macabră