Antena Meniu Search
x

"Cerul a câștigat cel mai frumos înger". Tânără de 26 de ani, împușcată în cap într-un bar, în Anglia. Sărbătorea Ajunul Crăciunului cu sora și prietenii

O tânără de 26 de ani a murit nevinovată, după ce a fost împușcată într-un bar, în Ajunul Crăciunului. Patru persoane au fost rănite în timpul atacului armat, inclusive un tânăr de 28 de ani care este în stare critică la spital.

de Redactia Observator

la 26.12.2022, 18:08

Sărbătorea Crăciunului cu sora și prietenii
Tânără de 26 de ani, împușcată în cap într-un bar, în Anglia. - Facebook

Elle Edwards sărbătorea Ajunul Crăciunului în Lighthouse Inn, în Wallasey, de lângă Liverpool, împreună cu sora și prietenii ei, când a fost împușcată în cap. Martorii șocați au încercat să-i ofere primul ajutor, dar, din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru ea, potrivit DailyMail.

Patru persoane au fost rănite în timpul atacului armat, inclusive un tânăr de 28 de ani care este în stare critică la spital. De atunci, polițiștii au deschis o anchetă pentru a îl găsi pe criminal.

Salonul la care luctra Elle, Nova Beauty a transmis un mesaj în memoria tinerei. „Suntem fără cuvinte... Cerul a câștigat cel mai frumos înger. Suntem cu toții zdrobiți, ne gândim la toată familia ta chiar acum Elle, îți mulțumim pentru toate râsetele și fericirea pe care le-ai adus în viața noastră, odihnește-te în paradis acum. Multă dragoste din partea echipei tale de la Nova”, au transmis colegii de muncă.

Aseară, acest înger și-a câștigat aripile și s-a îndreptat către stele. Ellie, ai fost întotdeauna o soră mai mare pentru mine și nu pot să cred că ne-ai fost luată atât de curând. Sunt alături de familia ta acum, care m-a primit ca pe un fiu, care te iubește foarte mult”, a scris unul din prietenii ei, Tyreece Hon

Pe acelaşi subiect

Crăciunul nu va mai fi niciodată la fel. Îmi va fi atât de dor de frumoasa mea cea mai bună prietenă. Când vor opri oamenii crimele?”, a spus prietena ei, Britt Hughes

O tânără care se afla în bar la momentul atacului i-a oferit primul ajutor Ellei

Pe rețelele de socializare, un părinte a povestit cum fiica lor, care se afla în acel bar în seara incidentului, îi oferea primul ajutor Ellei până la sosirea ambulanței. Alții au descris-o pe tânără drept un „erou” și o „femeie curajoasă și altruistă” pentru eforturile ei. Un alt părinte a spus:

„Fiica mea a fost acolo, ea și prietenii ei au ajuns acasă în siguranță, dar sunt foarte tulburați. A fost ținută chiar lângă fata care a fost ucisă. Atat de infricosator”, a spus un alt părinte.

„După cum vă puteți imagina, familia ei este devastată. Femeia se bucura de o ieșire cu familia și prietenii când a avut loc atacul. Nu este momentul ca cineva care știe cine este responsabil pentru această crimă să tacă. Faptul că acest lucru s-a întâmplat în Ajunul Crăciunului face tragedia și mai neplăcută și arată că cei responsabili sunt lipsiți de suflet. Acești oameni trebuie prinși”, a declarant un oficial al poliției, Jenny Sims.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Cerul a câștigat cel mai frumos înger". Tânără de 26 de ani, împușcată în cap într-un bar, în Anglia. Sărbătorea Ajunul Crăciunului cu sora și prietenii