Antena Meniu Search
x

Cine este femeia de 41 de ani care a fost spulberată de un Audi în timp ce își plimba cei trei câini, în Anglia

Familia femeii ucise de un șofer de 26 de ani atunci când își plimba cei 3 câini are inima frântă. Se pare că moartea ei a fost a doua tragedie pe care au suferit-o în ultimele 12 luni. Olivia Riley, din Suffolk, a fost omorâtă sâmbătă dimineață, după ce a fost izbită în plin de un Audi TT. Șoferul a fost arestat, fiind suspectat că a provocat moartea prin conducerea periculoasă.

de Redactia Observator

la 16.05.2022, 16:14

- Daily Mail

În vârstă de 41 de ani, fiica vitregă a autoarei de bestseller-uri Lucinda Riley se trezise devreme pentru a-și duce câinii la plimbare, după ce a vizitat o proprietate a familiei despre care se crede că aparține regretatei ei mame vitrege. Aceasta a fost lovită în plin de către un tânăr șofer care era la volanului unui Audi. Patrupedele au murit și ele din cauza rănilor.

Familia a avut parte de tragedie după tragedie

Anul trecut, Olivia a ajutat la gestionarea patrimoniului literar al mamei ei vitrege, după moartea provocată de cancer, la vârsta de 56 de ani. Tatăl ei, Stephen Riley, care a fost cel mai recent soț al Lucindei înainte de deces, este nevoit să îndure din nou durerea unei noi tragedii. Fratele său Mark a recunoscut că moartea Oliviei a lăsat în familie ''un gol care nu poate fi umplut niciodată'', notează Daily Mail.

Locuitorii au descris că au auzit un zgomot puternic înainte de sosirea poliției și a paramedicilor. Unchiul femeii, Mark, a declarat: ''Era frumoasă, iubea distracția, lumina camera pentru toată lumea. A trebuit să se descurce cu moartea recentă a mamei vitrege. Secvența evenimentelor este pur și simplu oribilă. A făcut pe toată lumea să râdă, ea era cea mai plăcută persoană pe care oricine putea să o întâlnească. A fost una la un milion și nimeni nu se poate împăca cu această tragedie, această pierdere. A văzut ce e mai bun în toată lumea și a trăit viața din plin''.

Ofițerii și paramedicii au fost chemați sâmbătă la ora 6.21 la Cheyne Walk, Chelsea. În urma impactului violent, șoferul a suferit doar răni ușoare. Acesta a fost arestat fiind acuzat de ucidere prin conducere periculoasă. Familia femeii este acum susţinută din punct de vedere psihologic, în urma tragediei care s-a abătut asupra lor ca un trăsnet. Înainte de a se opri, maşina ar fi dărâmat şi un semafor, potrivit anchetatorilor. 

''Șoferul în vârstă de 26 de ani al unui autoturism Audi, care fusese implicat în coliziune, a fost găsit cu răni ușoare. El a fost arestat sub suspiciunea că ar fi provocat moartea prin conducere periculoasă și a fost arestat'', au transmis politiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Cine este femeia de 41 de ani care a fost spulberată de un Audi în timp ce își plimba cei trei câini, în Anglia