Antena Meniu Search
x

"Cine i-ar face asta copilului meu? Nu a făcut rău nimănui". Studentă de 19 ani, ucisă şi dezmembrată de un bărbat cu care a ieşit la întâlnire, în SUA

Crimă macabră în Statele Unite. Un bărbat din Milwaukee a ucis o studentă de 19 ani după ce au ieşit la o întâlnire, apoi i-a dezmembrat corpul cu un ferăstrău și a împrăștiat rămășițele prin oraș, potrivit documentelor instanței.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.04.2024, 12:36

Maxwell Anderson, în vârstă de 33 de ani, a fost acuzat vineri de crimă de gradul I după a ucis-o pe Sade Carleena Robinson, în vârstă de 19 ani. Studenta a fost dată dispărută de familie, după ce a plecat plină de entuziasm la presupusa întâlnire cu bărbatul, dar n-a mai ajuns acasă.

Potrivit unei plângeri penale împotriva lui Anderson, Carleena ar fi vorbit cu un angajat din blocul ei despre cât de încântată era să meargă la întâlnire în acea noapte. Totuşi, când nu a mai ajuns la pizzeria unde lucra – a doua zi, prietenii şi colegii au început să îşi pună un semn de întrebare. Au alertat poliţia, iar agenţii au mers la ea acasă, însă nu au găsit pe nimeni.

Pe 3 aprilie, mașina tinerei, o Honda Civic din 2020, a fost descoperită incendiată la un colț de stradă din nordul Milwaukee. Rămășițele de haine care se potriveau cu ținuta pe care o purtase la întâlnire au fost găsite pârjolite în interior. Ulterior, un picior uman care fusese „tăiat” a fost găsit la kilometri depărtare în parcul de pe plaja Lacului Michigan, cu ADN-ul ei, potrivit datelor din anchetă.

Studentă ucisă şi dezmembrată: detalii macabre din anchetă

Pe acelaşi subiect

Câteva zile mai târziu, un alt picior şi alte bucăţi din cadavru au fost descoperite în mai multe locații din apropierea locului unde a fost găsită mașina. Bărbatul a fost arestat pe 4 aprilie, după ce mai multe filmări de pe camere de supraveghere, precum şi relatările martorilor l-au făcut să devină suspect principal. De asemenea, angajaţii de la restaurantul Twisted Fisherman au confirmat că perechea a luat masa acolo pe 1 aprilie, înainte de a merge la un bar din centrul orașului.

Telefonul Carleenei a indicat că au mers apoi la el acasă, în jurul orei 21:00. După miezul nopții, locaţia i-ar fi arătat în mai multe zone din Milwaukee, înainte ca telefonul să fie închis în cele din urmă în jurul orei 4:30 dimineaţa, lângă parcul de pe plajă, unde a fost descoperită şi o parte din cadavru.

„Inculpatul a ucis-o și apoi a dezmembrat trupul neînsufleţit al studentei, cu intenţia de a ascunde crima, iar toate astea au avut loc între reşedinţa inculpatului şi zona Warnimont Park”, au transmis anchetatorii, potrivit CNN.

Familia fetei, îngenunchiată de durere

Familia tinerei este în stare de şoc. Nimeni nu-şi poate închipui atrocitatea la care a fost supusă fiica lor. Mama, Sheena Scarbrough, l-a numit pe criminal un „fiu de căţea bolnav”, după ce a fost pronunţată acuzarea.

„Cine i-ar face așa ceva frumosului meu copil? Nu a făcut rău nimănui. Nu a făcut rău nimănui”, a spus ea, potrivit Milwaukee Journal Sentinel. Mama și-a descris fiica drept „un înger atât de frumos”. „Oriunde mergeam, oamenii îmi admirau copilul. Avea toată viaţa înainte”.

Bărbatul spune că e nevinovat

Un avocat al lui Anderson a declarat pentru CNN că „are prezumţia de nevinovăţie” și intenționează să lupte împotriva acuzațiilor.

Suspectul are cel puțin trei condamnări pentru incidente domestice care datează din 2014, inclusiv un incident în care a bătut un bărbat pentru că a intervenit în timp ce individul se certa cu o femeie pe stradă. El se confruntă acum cu acuzații de omucidere de gradul I, mutilarea unui cadavru și incendiere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Copilul dumneavoastră a fost victima bullying-ului?

Observator » Mapamond » "Cine i-ar face asta copilului meu? Nu a făcut rău nimănui". Studentă de 19 ani, ucisă şi dezmembrată de un bărbat cu care a ieşit la întâlnire, în SUA