Antena Meniu Search
x

Măcelărită și dezmembrată de un bărbat cu 14 ani mai tânăr, după ce a zburat până în Peru să-l întâlnească. Tânărul i-a postat organele pe TikTok

A plecat din țara ei pentru un bărbat de care era îndrăgostită, dar nu s-a mai mai întors niciodată. O femeie de 51 de ani din Mexic a avut parte de un sfârșit crunt, după ce a cunoscut un bărbat pe o aplicație de întâlniri. Femeia a fost ucisă și dezmembrată de bărbatul pentru care a călătorit 4.800 de kilometri ca să-l întâlnească, pentru ca aceasta să-i vândă organele.

de Redactia Observator

la 02.08.2023, 16:57

Măcelărită și dezmembrată de un bărbat cu 14 ani mai tânăr, după ce a zburat până în Peru să-l întâlnească. Tânărul i-a postat organele pe TikTok
Măcelărită și dezmembrată de un bărbat cu 14 ani mai tânăr, după ce a zburat până în Peru să-l întâlnească. Tânărul i-a postat organele pe TikTok - Facebook / Blanca Olivia, Criminal Investigation Department of Huacho

Blanca Arellano, în vârstă de 51 de ani, a zburat 4.800 de kilometri din Mexico City până în Lima, Peru, pentru a-l întâlni pe Juan Pablo Jesus Villafuerte Pinto, în vârstă de 37 de ani, un student la medicină umană și biotehnologie. Cei doi s-au cunoscut pe o aplicație și erau într-o relație „virtuală” de câteva luni, așa că Blanca s-a urcat într-un avion pentru a-l întâlni pe bărbatul cu 14 mai mic, despre care aceasta credea că ar putea fi dragostea vieții sale, potrivit DailyMail.

După ce a petrecut o săptămână cu Villafuerte și i-a spus nepoatei sale că s-a îndrăgostit de el, Blanca Arellano a dispărut, iar familia ei nu a mai putut să o contacteze. Familia a devenit și mai îngrijorată după ce femeia nu a mai dat niciun semn de viață timp de câteva zile bune. Nepoata femeii a postat un anunț pe Twitter, în speranța că cineva a văzut-o pe femeie și ar putea oferi informații despre locul în care se află.

Dezmembrată și măcelărită în Peru, după ce a mers să întâlnească un bărbat

Fata l-a contactat inclusiv pe Juan, bărbatul pentru care mătușa ei a mers în Peru, pentru a-l întreba dacă a auzit de ea. Bărbatul i-a spus fetei că Blanca s-a plictisit de el pentru că acesta nu-i putea oferi viața pe care ea și-o dorea și că aceasta s-a întors în Mexic.

Pe acelaşi subiect

Câteva zile mai târziu însă, cele mai mari temeri ale familiei aveau să devină realitate și coșmarul s-a dezlănțuit. Un cap de femeie fără chip a fost găsit pe o plaja în apropierea locului în care locuia Juan în Huacho, Peru. Câteva ore mai târziu, autoritățile au găsit și un deget tăiat care avea pe el un inel de argint. A doua zi, un trunchi fără organe a fost găsit la capătul unui canal care se varsă în mare.

Anchetatorii au descoperit rapid că acel canal trecea chiar prin fața facultății de medicină, acolo unde tânărul era student. Experții criminaliști au stabilit, de asemenea, că fața victimei a fost îndepărtată de o persoană cu experiență în utilizarea instrumentelor chirurgicale.

În apartamentul lui Juan au fost descoperite urme de sânge care aparțineau Blancăi. Se pare că ar fi postat, de asemenea, videoclipuri cu organele ei pe TikTok, la câteva zile după dispariția ei. Deocamdată, bărbatul neagă implicarea sa în crimă și rămâne în custodia poliției pe măsură ce ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Măcelărită și dezmembrată de un bărbat cu 14 ani mai tânăr, după ce a zburat până în Peru să-l întâlnească. Tânărul i-a postat organele pe TikTok