Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Columbianul care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe spune că partenera lui este ''foarte bolnavă''. ''Nu vreau să moară, este mama fiicei mele!''

Un bărbat ''căsătorit'' cu o păpușă din cârpe susţine că este extrem de tulburat, după ce ''soția'' sa ''s-a îmbolnăvit'' și a fost nevoit să apeleze la ajutorul paramedicilor de pe ambulanţă pentru a salva situaţia. Cristian Montenegro a devenit viral, după ce a dezvăluit că el și partenera sa, Natalia, şi-au întâmpinat cel de-al treilea ''bebeluș''.

de Redactia Observator

la 25.04.2023 , 14:46

Acum, cei doi au împărtășit felul dificil în care decurge relaţia lor, deoarece partenera tânărului de 27 de ani nu se simte deloc bine, având ''probleme de sănătate''. Într-un clip distribuit online, Cristian, din Bogotá, Columbia, își arată ''soția'' întinsă în spatele unei ambulanțe, în timp ce paramedicii au grijă de ea, potrivit Daily Mail

În videoclip, el poate fi auzit spunând: ''A avut o durere de cap și a leșinat. Nu vreau să moară, este mama fiicei mele. Totul va fi bine, iubirea mea!'' Utilizatorii derutați au început să comenteze, taberele fiind împărţite. ''Sper că Natalie se va face bine în curând'', a spus cineva. ''Ce s-a întâmplat cu Natalia?'', a adăugat alt internaut. ''Vânătăi de bumbac?'' sau ''Dumnezeu să mă ierte, dar atâta teatru'', au fost unele dintre comentariile oamenilor.

Cristian ar fi început să se ''întâlnească'' cu Natalia după ce s-a săturat să fie singur de câțiva ani: ''Cu Natalia mea, ne uităm la televizor și vorbim despre toate. Ei nu știu cât de mult o iubesc.'' Videoclipul a generat controverse, sursele locale de știri spunând că Secretariatul de Sănătate din Bogota a anunțat că îi va trage la răspundere pe paramedicii care au fost de acord să trateze o păpuşă din cârpe. 

Articolul continuă după reclamă

Natalia, "însărcinată" pentru a treia oară

Bărbatul din Columbia a lăsat o lume întreagă fără cuvinte, după ce a anunțat public că s-a logodit cu o păpușă din cârpe. De parcă nu ar fi fost de ajuns, acesta a susţinut că partenera lui este "însărcinată" cu al treilea copil.

Internauții au rămas șocați de postările bărbatului și s-au amuzat teribil: "Felicitări! Un nou membru în familie", a scris cineva. O tânără l-a întrebat: "Naștere naturală sau cezariană?". O altă persoană a spus: "Felicitări frate, aș vrea să fiu atât de norocos".

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Columbianul care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe spune că partenera lui este ''foarte bolnavă''. ''Nu vreau să moară, este mama fiicei mele!''