Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe susţine că a fost înşelată: "Am găsit mesaje cu o altă femeie"

O căsnicie neobişnuită atârnă „de un fir de aţă”, după ce o femeie care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe susţine acum că „soţul” ei o înşală. Aceasta mărturiseşte că are inima frântă, dar este pregătită să mai ofere păpuşii încă o şansă pentru a repara căsnicia.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 17.11.2022, 13:11

Meirivone Rocha Moraes şi „soţul” ei, o păpuşă din cârpe pe care i-au fost cusuţi ochii, nasul, gura şi părul, au ajuns într-un punct sensibil, spune femeia de 37 de ani, după ce ar fi aflat că a fost înşelată. Este scoasă din calcul inclusiv terapia de cuplu sau consilierea amtrimonială, dat fiind faptul că partenerul ei este pur şi simplu...o păpuşă din cărpă făcută manual.

Păpuşa "ar fi mers la hotel" cu o altă femeie

Moraes, care urma să sărbătorească un an de căsătorie cu Marcelo, susține că l-a văzut pe „el” strecurându-se într-un hotel pentru a întreţine relaţii intime cu o altă femeie.

Cei doi s-au căsătorit în decembrie 2021, după ce mama lui Moraes a făcut păpușa pentru că s-a săturat să-și audă fiica plângându-se că este singură și că nu are „cu cine să danseze”.

Pe acelaşi subiect

Cuplul are chiar și un copil, tot o păpuşă din cârpe care poartă numele Marcelinho. „Naşterea” neobişnuită a avut loc acasă, dar au fost prezente moaşe, asistente şi medici, relatează Daily Star.

Căsnicia celor doi atârnă de un fir de aţă

Acum, Moraes și Marcelo dorm în camere separate, după ce aceasta a descoperit că păpuşa a „înșelat-o” cu o altă femeie. A vorbit despre dragostea lor într-un videoclip TikTok, adunând 1,6 milioane de vizualizări și peste 120.000 de aprecieri.

„Am aflat printr-o prietenă care mi-a spus că l-a văzut pe Marcelo intrând într-un motel cu o altă femeie, în timp ce eu eram internată trei nopți și trei zile cu Marcelinho, fiul nostru, care avea un virus. La început, am crezut că minte, dar apoi am început să mă uit prin telefonul lui și am văzut conversațiile, ceea ce m-a făcut să cred el chiar mă înșală”, a explicat ea.

Moraes a spus că soțul ei – păpuşa din cârpe- „a negat totul”, dar şi-a cerut iertare şi a spus că o iubeşte. „Cearta a fost urâtă şi l-a speriat pe fiul nostru care plângea, aşa că am strigat la el: «Vezi ce ai făcut?» L-am întrebat cine este femeia și nu mi-a răspuns. Am vrut să-l scot din casă, dar copilul nostru crește și, în acest stadiu, i-ar fi foarte dor de tatăl său – de asemenea, dragostea pe care o simt pentru el m-a făcut să iert, nu complet, dar nu cred că aș putea trăi fără soțul meu.”

Cu toate acestea, ea a fost fermă spunând că dacă va călca strâmb şi a doua oară „nu-l va mai ierta”.

Internauţii s-au amuzat copios de întreaga poveste şi, deşi mulţi au întrebat-o dacă este conştientă că toată situaţia implică o păpuşă din cârpe, alţii au sfătuit-o să îi mai dea o şansă pentru „copilul” lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Femeia care s-a căsătorit cu o păpuşă din cârpe susţine că a fost înşelată: "Am găsit mesaje cu o altă femeie"