Antena Meniu Search
x

Video Confruntare cu hoţii, la 70 de ani. Momentul în care bărbatul, un arhitect englez, alungă indivizii mascaţi şi le arată că nu e o ţintă uşoară

Ben Derbyshire, un arhitect din Marea Britanie, a postat pe Twitter un filmuleţ care surprinde scene tensionate. Protagonist e chiar bărbatul în vârstă de 70 de ani, devenit ţintă a hoţilor mascaţi. Dar dacă indivizii hotărâţi să-i fure bicicleta bătrânului au crezut că au de-a face cu o pradă uşoară, s-au înşelat amarnic. Ben Derbyshire a ripostat din toate puterile.

de Redactia Observator

la 15.05.2023, 16:23

- Captură video Twitter

Incidentul s-a petrecut în faţa unei cafenele din Hackney, acolo unde arhitectul Ben Derbyshire a fost încolţit de mai mulţi indivizi mascaţi, pe cale să-i fure bicicleta în valoare de 2.500 de lire sterline. Extrem de agresivi, bărbaţii l-au ameninţat pe bătrân, ba chiar s-au luat la trântă.

Bătrânul de 70 de ani a sărit la luptă cu hoţii de biciclete

Lupta a fost filmată, iar imaginile au ajuns pe Twitter, postate chiar de Ben Derbyshire. Bărbatul, care a fost în trecut preşedintele Institutului Regal al Arhitecţilor Britanici (RIBA), s-a trezit că viaţa lui se transformă într-un adevărat film de acţiune.

Hoţii au încercat mai întâi să dezlege bicicleta şi să scape de sistemele antifurt cu care proprietarul său o securizase. Însă Ben Derbyshire a văzut din interiorul cafenelei că ceva suspect se întâmplă cu bicicleta lui şi i-a confruntat pe indivizii mascaţi. Cu o mână a apucat ghidonul bicicletei, iar cu cealaltă a scos telefonul. Fiul bărbatului, dar şi proprietarul cafenelei i-au sărit imediat în ajutor. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Mi-am dat seama că sunt în pericol. Mai ales la un moment dat, mă aflam într-o poziţie din care nu puteam scăpa nici dacă îmi doream. Probabil că şi ei s-au speriat, lucrurile deveniseră mai complicate decât aveau în plan", a declarat Ben Derbyshire pentru presa locală, potrivit Mirror. La finalul incidentului, bărbatul tremura. "Este extrem de trist că sunt atât de agresivi. încercând să mă intimideze, mi-au băgat în faţă un polizor unghiular", adaugă bătrânul. Poliţia Metropolitană a deschis o anchetă şi îi caută în continuare pe hoţii violenţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Confruntare cu hoţii, la 70 de ani. Momentul în care bărbatul, un arhitect englez, alungă indivizii mascaţi şi le arată că nu e o ţintă uşoară