Antena Meniu Search
x

Galerie foto Copii suspendaţi la 35 de metri înălţime, într-un carusel defect. Şi-au aşteaptat îngroziţi salvarea, ameninţaţi de furtună, în Australia

În câteva momente, strigătele entuziasmate s-au transformat dramatic în ţipete de spaimă. Doi copii au rămas blocaţi într-un carusel, suspendaţi la o înălţime de peste 35 de meri, în timpul unui carnaval din oraşul australian Geelong.

de Redactia Observator

la 06.11.2021, 12:25

Un incident petrecut sâmbătă, în timpul Carnavalului Chants, din Geelong, Australia, a ţinut cu sufletul la gură mulţimea adunată în jurul unui carusel defect. La peste 35 de metri înălţime, doi copii aşteptau, neajutoraţi, ca salvatorii să ajungă la ei cu o macara, după ce aparatul s-a blocat în timpul cursei. Martorii povestesc, pe reţelele de socializare, că totul s-a petrecut pe o vreme furtunoasă, nepotrivită pentru activităţi de agrement în aer liber. "Să sperăm că furtuna se va domoli puțin. Macaraua adusă, cu o cușcă de salvare, s-a prăbuşit", a scris un utilizator Twitter, de la faţa locului.

Doi copii suspendaţi la 35 de matri înălţime. Alţi doi, blocaţi mai aproape de sol

Centrul comercial unde era amenajat parcul de distracţii a fost evacuat pentru a facilita intervenţia echipajelor de salvare, relatează Mirror. Doi copii au rămas suspendaţi în aer, la o înălţime considerabilă, în timp ce alţi doi au avut mai mult noroc. Aceştia din urmă se aflau mai aproape de sol în momentul în care a apărut defecţiunea, astfel încât au ajuns curând, în siguranţă, lângă părinţii lor. 

Pompierii din districtul Victoria colaborează cu administratorii carnavalului, potrivit declaraţiilor oferite de un purtător de cuvânt. "Doi copii sunt blocaţi, în acest moment, la aproximativ 35 de metri în aer, într-un carusel defect din Waurn Ponds. Alţi doi copii, la rândul lor blocaţi, au fost localizaţi la un nivel mult mai apropiat de sol."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Copii suspendaţi la 35 de metri înălţime, într-un carusel defect. Şi-au aşteaptat îngroziţi salvarea, ameninţaţi de furtună, în Australia