Antena Meniu Search
x

Copil român de 13 ani, mort în prima zi de vacanţă. A fost strivit de stivuitorul familiei, la ferma din Italia. S-a urcat la volan fără voia părinţilor

O tragedie a lovit o familie de români stabilită în oraşul Cesena din Italia. Copilul de 13 ani a fost strivit de un stivuitor pe care îl conducea fără ca părinţii lui să ştie acest lucru.

de Redactia Observator

la 07.06.2022, 18:32

Copil de 13 ani strivit de stivuitorul familiei, la ferma din Italia
Copil de 13 ani strivit de stivuitorul familiei, la ferma din Italia - Facebook Davide Fabbri

Nenorocirea a vut loc luni după-amiaza, în jurul orei locale 13:00. Deşi părinţii îl atenţionase de nenumărate ori că vehiculul este periculos, copilul a decis să se urce la volanul stivuitorului încercând să îl conducă. Această joacă avea însă să fie una cu final tragic pentru el, scrie Il Resto Del Carlino.

Sfârşit tragic la doar 13 ani

Profitând de neatenţia părinţilor, copilul a urcat în stivuitorul care aparţinea fermei familiei care se ocupă cu cultivarea de fructe şi legume în zona centrală din Cesena. În clădirea de lângă fermă, mama lui pregătea prânzul şi nu a observat ceea ce are de gând copilul. 

Copilul care a murit mai avea doi fraţi, rămaşi acum îndureraţi după moartea băiatului. Împietriţi de durere sunt şi părinţii copilului. Victima a încercat să conducă vehiculul, însă într-un moment de neatenţie şi pentru că cel mai probabil nu era experimentat cu manevrarea lui, acesta a intrat într-un şanţ. Stivuitorul s-a răsturnat, iar trupul băiatului a fost prins sub greutatea lui.

Polițiștii din Cesena, cinci unități ale pompierilor din Forlì-Cesena și serviciile de urgență s-au deplasat imediat la fața locului, dar nu au putut decât să confirme decesul copilului. La fața locului s-au deplasat și medicul legist, criminaliștii și Inspecția Muncii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Copil român de 13 ani, mort în prima zi de vacanţă. A fost strivit de stivuitorul familiei, la ferma din Italia. S-a urcat la volan fără voia părinţilor