Antena Meniu Search
x

Copilă de 12 ani, acuzată că și-a împușcat tatăl, apoi a încercat să-și ia viața, în Texas. Fata plănuia să-și omoare întreaga familie

O fetiță de 12 ani a fost acuzată că și-a împușcat tatăl și apoi pe ea însăși într-un pact de crimă încheiat cu o altă fată.

De Redactia Observator la 29.09.2022, 15:40
Tânăra plănuia să-și omoare întreaga familie
Copilă de 12 ani, acuzată că și-a împușcat tatăl, apoi a încercat să-și ia viata, în Texas - Profimedia

Potrivit departamentului șerifului local, se crede că tânăra și-a împușcat tatăl, a fugit de la fața locului și, ulterior, s-a împușcat.  Polițiștii au fost chemați la fața locului și au găsit-o pe fată întinsă pe stradă, împușcată în cap. Tatăl ei, în vârstă de 38 de ani, a fost găsit în casa în care locuiau, cu o rană în zona abdomenului, relatează Mirror.

Tânăra a făcut un pact cu o altă fată, care urma să-și ucidă tatăl

Ambii au fost transportați de urgență la spital cu elicoptere și nu a fost publicată nicio altă actualizare cu privire la starea lor. O armă a fost găsită întinsă sub fată. Incidentul înfiorător s-a petrecut în comitatul Parker, Texas, în SUA. Din cauza vârstei suspecților implicați, nu au fost făcute publice nume. Anchetatorii au descoperit că suspecta, din orașul Weatherford, plănuia de săptămâni să-și ucidă familia și animalele de companie. Ea a fost, de asemenea, în contact cu o altă tânără din orașul din apropiere, Lufkin, care plănuise să-și ucidă tatăl. A doua fată nu a reușit să-și pună planul în acțiune. Într-o declarație postată online, Biroul Sherrif al județului Parker a declarat:

Cele două plănuiau să fugă ulterior, în Georgia. Poliția Lufkin investighează, de asemenea, incidentul. Anchetatorii au acuzat-o pe minorul Lufkin de conspirație criminală, în planificarea unui complot”, au declarat autoritățile.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Copilă de 12 ani, acuzată că și-a împușcat tatăl, apoi a încercat să-și ia viața, în Texas. Fata plănuia să-și omoare întreaga familie