Antena Meniu Search
x

Copilă torturată fără milă de propria mamă. Fetiţa a fost biciuită şi opărită luni în şir, sub privirile fratelui ei. Franţuzoaica a fost arestată pentru 5 ani

O tânără mamă din Franţa a fost condamnată la cinci ani de închisoare, după ce şi-a supus fiica la abuzuri cumplite în repetate rânduri.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 17.02.2022, 18:04

Ororile au fost descoperite de un prieten al femeii
Ororile au fost descoperite de un prieten al femeii - Shutterstock

Ea va trebui să facă de asemenea muncă în folosul comunităţii şi nu va avea dreptul să se mai apropie de copiii săi, fiind decăzută din drepturi de către autorităţi. De asemenea, judecătorii au decis că cei doi copii trebuie să primească fiecare câte 2.500 de euro despăgubiri din partea femeii, potrivit Midi Libre.

Potrivit anchetatorilor, zilnic, timp de câteva luni, copila era lovită fără milă cu coada de la o mătură, biciuită cu diverse cabluri, era arsă, iar dacă plângea mama ei o ducea în duş, acolo unde o opărea. În repetate rânduri, tot pentru a o pedepsi, femeia folosea un ardei iute pe care îl trecea peste zonele intime ale copilei. De asemenea, ar fi încercat să o înece în cadă, fetiţa fiind cu mâinile legate la spate. 

Abuzaţi fără milă de cea care le-a dat viaţă

În tot acest timp, celălalt copil al femeii, un băiat, era şi el bătut dacă încerca să intervină. Totul a ieşit la iveală atunci când tatîl agresoarei a murit. Nevoită să meargă la înmormântare, femeia i-ar fi lăsat pe cei mici în grija unui prieten. Pentru că bărbatul se purta frumos cu copii şi au văzut ce înseamnă cu adevărat iubirea, cei doi copii s-au confesat şi au povestit în detaliu ororile.

Bărbatul nu a stat nicio clipă pe gânduri şi a anunat autorităţile în cel mai scurt timp. În urma anchetei, poliţiştii au descoperit că de fiecare dată când femeia simţea că r putea fi trasă la răspundere din cauza abuzurilor, aceasta îşi lua copiii şi se muta cu ei într-o locuinţă nouă. Protecţia copilului au luat-o pe cea mică în plasament, iar la scurt timp femeia a recunoscut că este vinovată.

Procurorul care se ocupă de caz spune că violenţa nu este una justificată, iar mama ar fi încercat să se apere spunând că şi ea la rândul ei a fost supusă unor astfel de abuzuri când era mică. Femeia adaugă că suferă şi de depresie, ceea ce o face să îşi piardă foarte repede controlul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Copilă torturată fără milă de propria mamă. Fetiţa a fost biciuită şi opărită luni în şir, sub privirile fratelui ei. Franţuzoaica a fost arestată pentru 5 ani