Antena Meniu Search
x

"Copilul ar fi auzit împușcătura, s-a speriat, a strigat și a devenit el victimă". Și-a ucis iubita și pe băiețelul ei de 7 ani, apoi le-a dat foc la casă, în SUA

Caz șocant în SUA. Un bărbat de 31 de ani și-a ucis iubita și pe băiețelul acesteia în vârstă de 7 ani, apoi a dat foc la casă, cu cadavrele lor înăuntru. Trupurile celor doi au fost găsite de autorități la scurt timp după.

de Redactia Observator

la 13.10.2023, 17:25

Și-a ucis iubita și pe băiețelul ei de 7 ani, apoi le-a dat foc la casă
Și-a ucis iubita și pe băiețelul ei de 7 ani, apoi le-a dat foc la casă - Facebook

James Fulgham, în vârstă de 31 de ani, a fost arestat după ce a comis un gest grotesc. Bărbatul a intrat în casa iubitei sale și a ucis-o atât pe ea, cât și pe copilașul ei. Zina Williams, în vârstă de 36 de ani și Zaccheus William, în vârstă de 7 ani au murit împreună, în casa lor din Mississippi, potrivit Mirror.

Și-a ucis iubita și pe băiețelul ei, apoi a dat foc la casă crezând că va scăpa de consecințe

Femeia a fost împușcată o dată iar băiețelul ei de cel puțin trei ori. După ce i-a ucis, bărbatul a dat foc la casă, crezând că așa ar fi putut să-și ascundă urmele și să transforme totul într-un „incident nefericit”.

Pompierii au ajuns rapid la fața locului, după ce au primit un apel cum că locuința celor doi este în flăcări. Au încercat cu disperare să-i salveze pe cei doi însă au realizat șocați că cei doi erau deja morți, trupurile lor având urme vizibile de răni provocate de gloanțe.

Potrivit anchetei, vecinii au auzit strigăte de alături, apoi au auzit împușcături.

Se pare că, copilul ar fi auzit împușcătura, s-a speriat, a strigat și apoi a devenit el însuși o victimă. Este greu de înțeles cum ar putea cineva să ucidă un copil ”, a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Copilul ar fi auzit împușcătura, s-a speriat, a strigat și a devenit el victimă". Și-a ucis iubita și pe băiețelul ei de 7 ani, apoi le-a dat foc la casă, în SUA