Antena Meniu Search
x

Crimă cumplită urmată de o sinucidere: O adolescentă cu sindromul Down și mama ei, găsite moarte în maşină. Plecaseră în excursie cu cortul

Crimă şocantă, urmată de sinucidere în Oregon. O fată de 16 ani a fost găsită moartă în maşină, alături de mama ei. Familia este devastată, nimeni nu poate înţelege cum a putut femeia să recurgă la un asemenea gest.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 11.07.2022, 15:04

O adolescentă cu sindromul Down și mama ei, găsite moarte în maşină, în Oregon - Facebook

Dawna Roe și fiica Gabrielle în vârstă de 16 ani au dispărut pe 30 iunie după ce au spus familiei că merg în camping. Cele două au fost găsite ulterior împuşcate într-un minivan Toyota, la o fermă de lângă Drewsey, în Oregon.

Mai mulţi angajaţi care lucrau la ferma din Oregon au făcut descoperirea teribilă. Mama ar fi fost investigată de Serviciul pentru Protecția Copilului din Statele Unite, după ce-şi părăsise locul de muncă înainte de a pleca în misterioasa vacanţă. Autoritățile au pornit într-o căutare disperată a celor două după ce au fost declarate dispărute. Din nefericire, operaţiunea de căutare a fost încheiată după aflarea tragediei.

„Informațiile preliminare arată că pare a fi o crimă urmată de sinucidere prin împușcare, a declarat șeful poliției, Caldwell Rex Ingram, pentru KTVB, relatează Mirror.

Familia este devastată, nimeni nu înţelege de ce a recurs mama la gestul teribil

Pe acelaşi subiect

Biroul Șerifului din județul Grant a spus că „nu sunt căutate alte persoane în acest moment”, rapoartele toxicologice și autopsiile fiind încă în curs de procesare.

„Gabby avea un suflet autentic şi pur. Emana întotdeauna o bucurie contagioasă peste tot pe unde mergea şi toţi cei care au apucat să o cunoască îşi vor aminti pentru totdeauna de dragostea ei nefiltrată, atât de pură şi inocentă. Mama mea s-a luptat cu o boală mintală și, în cele din urmă, a cedat. Gabby a fost și ea o victimă a acestei boli. Mama mea a avut șase copii și Gabrielle era favorita ei. Nimeni nu credea că asta s-ar putea întâmpla vreodată, din cauza a cât de mult o iubea mama pe Gabby. Nimeni nu a fost atent şi nu a sesizat cât de grave erau lucrurile”, a mărturisit una dintre fiicele Dawnei Roe, Mariah Villesca.

O pagină GoFundMe pentru strângeri de fonduri a fost creată pentru a ajuta familia cu costurile de înmormântare. Până acum a fost strânsă suma de 11.000 de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Crimă cumplită urmată de o sinucidere: O adolescentă cu sindromul Down și mama ei, găsite moarte în maşină. Plecaseră în excursie cu cortul