Antena Meniu Search
x

Video "De ce nu i-o fi lăsat viaţa?". Tânăra ucisă şi îngropată, din Braşov, practica prostituţia. Criminalul, un client al femeii

O dispariţie misterioasă a fost de fapt o crimă cumplită în judeţul Braşov. O femeie de 34 de ani de care familia nu mai ştia nimic de aproape o săptămână, a fost găsită fără suflare. Toate indiciile adunate de anchetatori duc la un scenariu sumbru. Ar fi fost ucisă de un bărbat care a fost eliberat din închisoare în urmă cu trei ani. Individul ar fi încercat să ascundă urmele şi ar fi îngropat cadavrul. Femeia avea 5  copii. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.07.2022, 20:09

Vezi și

Zeci de poliţişti au împânzit azi zona din jurul staţiei de epurare de pe malul râului Bârsa, locul în care a fost îngropată femeia de 34 de ani. Dispariţia ei a fost anunţată încă de sâmbăta trecută de rudele acesteia. Astăzi au primit vestea tragică cu lacrimi în ochi.

Gheorghe Moise - tatăl victimei: După spuse, am auzit că a omorât-o. De ce nu i-o fi lăsat viaţa, criminalul acela?

Alexandru Ene - concubinul victimei: Au găsit-o în Bod, Fabrică, Staţia de Epurare, ceva de genul.

ReporterNu ştiţi cum a ajuns acolo? Ce s-a întâmplat?

Pe acelaşi subiect

Alexandru Ene - concubinul victimei:  Nu, nu ştiu.

ReporterŞtiţi să fi avut probleme cu cineva?

Alexandru Ene - concubinul victimei:  Nu, deloc, deloc. Cu toată lumea a fost sufletistă, bună, cu toată lumea s-a înţeles bine. 

Ultima dată ar fi fost văzută pe o stradă de la marginea Braşovului. Se pare că femeia ar fi practicat prostituţia, iar suspectul, în vârstă de 41 de ani, i-ar fi fost client. Cei doi şi-ar fi dat întâlnire, dar, în urma unor neînţelgeri, individul a strangulat-o şi, cu ajutorul unui cărucior, i-a transportat corpul spre locul care i-a devenit mormânt. Astăzi, poliţiştii au descins la locuinţa suspectului din Bod şi l-au încătuşat.

Tânără, omorâtă şi îngropată

Claudiu Loghin - reporter Observator: Presupusul autor al acestei fapte a fost capturat azi dimineata exact în acest apartament. Poliţiştii grupei de intervenţiei a serviciului de actiuni speciale Brasov au folosit berbecul pentru a patrunde in locuinta si a-l prinde pe acest bărbat.

Claudiu Sandu, prim procuror, Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov: În urma autopsiei s-a stabilit că victima a fost strangulată, acesta fiind cauza accidentului, iar la percheziţiile făcute în cursul zilei de astăzi la casa autorului, au fost identificate bunuri personale ale victimei, din care poşeta victimei, geaca de piele pe are o purta în seara în care a fost ucisă. 

Bărbatul a primit o pedeapsă cu închisoarea de 4 ani şi 6 luni pentru o tâlhărie comisă în 2015. A fost eliberat condiţionat în 2019, pe baza recursului compensatoriu, care a lăsat liberi peste 21 de mii de deţinuţi înainte de termen. Mai avea de executat 581 de zile. Vecinii individului spun că ştiau că a mai fost închis, dar până acum nu le-a făcut probleme.

Vecină: A mai fost arestat o perioadă de timp, dar nu ştim pentru ce. 

Reporter: Ce fel de om este? Liniştit. Cu noi, vecinii, a fost liniştit. 

VecinăA mai avut el, înainte, şi alte antecedente. Dar aşa, în viaţa de zi cu zi, cu noi ca şi vecini părea un băiat ok. 

VecinNu era absolut deloc agresiv. Ştiu de antecedentele lui, dar nu, nu era agresiv. 

Victima a lăsat în urma ei cinci copiii cu vârste cuprinse între 8 şi 16 ani. Dacă va fi găsit vinovat bărbatul va ajunge din nou în spatele gratiilor.

Ce spun poliţiştii

"... Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, femeia, care își procura mijloacele de existență, practicând în acest scop, raporturi sexuale cu diferite persoane, contra cost, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost agresată fizic de către o persoană de sex masculin, agresiune în urma căreia ar fi intervenit decesul femeii. 

   În cadrul unui complex de activități investigativ-operative desfășurate în cauză, polițiștii brașoveni au identificat persoana bănuită de săvârșirea faptei, ca fiind un bărbat, în vârstă de 41 ani care, ulterior săvârșirii faptei, ar fi procedat la ascunderea cadavrului. 

  Având în vedere aspectele anterior menționate, precum și elementele constitutive ale faptei, dosarul penal întocmit a fost declinat spre competentă soluționare Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, activitățile fiind desfășurate, sub delegarea procurorului de caz, de către polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, sub aspectul săvârșirii unei infracțiuni contra vieții și a unei infracțiuni de tâlhărie calificată..."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "De ce nu i-o fi lăsat viaţa?". Tânăra ucisă şi îngropată, din Braşov, practica prostituţia. Criminalul, un client al femeii