Antena Meniu Search
x

Foto Crimă mascată de un incendiu! Cinci membri ai unei familii găsiți fără viață într-o casă mistuită de flăcări în Elveția

Descoperire de-a dreptul macabră făcută de anchetatori după stingerea unui incendiu uriaș la o casă din vestul Elveției. Cadavrele a cinci membri ai familiei au fost găsite în locuință, a declarat sâmbătă poliția. Oamenii legii cred că tatăl și-a împușcat soția și trei fiice înainte de a se sinucide.

de Monica Palade

la 13.03.2023, 17:43

Casa, situată în Yverdon-les-Bains, un oraș de pe malul lacului Neuchâtel, a fost zguduită la primele ore ale zilei de joi de o explozie puternică, înainte de a fi devastată de flăcări.

Trupurile celor cinci membri ai familiei care locuiau acolo - tatăl în vârstă de 45 de ani, mama de 40 de ani și cele trei fiice ale acestora în vârstă de cinci, nouă și 13 ani - au fost găsite sub dărâmături, scrie Le Parisien.

Și-a ucis întreaga familie înainte de a se sinucide

Fiecare dintre victime fusese împușcată. „În apropierea tatălui a fost găsită o armă, ceea ce ar putea să însemne că este autorul celorlalte patru crime înainte de a-și pune capăt vieții”, continuă poliția, care exclude deocamdată „intervenția unui terț”.

Originea incendiului nu a putut fi stabilită oficial, dar s-a remarcat „prezența în diversele încăperi ale casei a unei cantități mari de accelerant, potențial benzină”. Ancheta este în desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Crimă mascată de un incendiu! Cinci membri ai unei familii găsiți fără viață într-o casă mistuită de flăcări în Elveția