Antena Meniu Search
x

Criminal demascat de papagalul femeii pe care a ucis-o fără milă. Pasărea i-a repetat numele până ce poliţiştii indieni l-au luat în seamă

O femeie a fost găsită, fără viaţă, în casa ei din India, iar toate semnele indicau o moarte violentă. Misterul a fost rezolvat într-un mod complet neaşteptat, cu ajutorul papagalului victimei, care i-a condus pe poliţişti spre adevăr. Pasărea a repetat numele făptaşului până ce acesta n-a mai avut de ales şi a recunoscut fapta odioasă.

de Redactia Observator

la 26.03.2023 , 15:46

Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele
Criminal prins după ce un papagal i-a repetat numele - Shutterstock

Un criminal a fost prins după ce un papagal a continuat să îi repete numele. Ancheta din India a început după ce o femeie a fost găsită ucisă în casă, alături de câinele ei. Neelam Sharma, soția jurnalistului și editorului Vijay Sharma, a fost găsită moartă în locuința sa la 20 februarie 2014. Datorită papagalului femeii, nepotul ei, Ashu, a fost prins, papagalul repetând continuu numele acestuia, relatează Daily Star.

Criminalul, demascat de papagalul victimei

De atunci, Ashu a mărturisit că a ucis-o pe Neelam și a recunoscut că a fost ajutat în crima brutală de către prietenul său, Ronnie Massey. Judecătorul i-a condamnat pe cei doi la închisoare pe viață și i-a amendat cu 72.000 de rupii.

Articolul continuă după reclamă

Neelam rămăsese acasă când Vijay a mers spre Frozabad, India, cu fiul Rajesh și fiica Nivedita, pentru o nuntă. La întoarcerea acasă, a fost găsit cadavrul lui Neelam și al câinelui familiei, ambii fiind uciși cu un obiect ascuțit. Investigațiile poliției au început la scurt timp după aceea, iar papagalul deținut de femeie repeta la nesfârșit "Ashu-Ashu", relatează Mediafax.

Papagalul și repetarea numelui lui Ashu au fost menționate în instanță în mod repetat de-a lungul celor 9 ani de proces, dar nu au fost niciodată aduse ca probe. Papagalul a murit la 6 luni după incident, iar soțul femeii pe 14 noiembrie 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Mapamond » Criminal demascat de papagalul femeii pe care a ucis-o fără milă. Pasărea i-a repetat numele până ce poliţiştii indieni l-au luat în seamă