Antena Meniu Search
x

Foto Cruzime fără limite: Două mame din Texas sunt acuzate că și-au lăsat copiii să trăiască înfometaţi şi plini de păduchi

Două mame din Texas au fost acuzate că și-au abandonat cei șase copii și i-au lăsat să supravieţuiască în mizerie, după ce autoritățile i-au găsit plini de păduchi și extrem de flămânzi. 

de Redactia Observator

la 08.02.2022, 18:54

- Houston PD

Riccy Padilla-Hernandez, în vârstă de 28 de ani, și Yures Molina, în vârstă de 34 de ani, au fost acuzate că au pus în pericol minorii, după ce copiii lor - toți cu vârsta cuprinsă între unu și nouă ani - au fost găsiți trăind în condiții insalubre, au spus anchetatorii, potrivit KPRC.

Copiii trăiau în condiţii insalubre

Copiii lui Padilla-Hernandez au doi, trei și șapte ani, în timp ce copiii Molinei au un an, opt și nouă ani. Nu este clar dacă cele două sunt prietene sau rude, dar cert este că locuiau la aceeași adresă. Micuţii au fost descoperiți miercuri, după ce un bărbat a găsit-o pe fiica lui Padilla-Hernandez, în vârstă de doi ani, despre care spunea că era murdară și mergea desculță, lângă o piscină din incintă, fără părinți prin preajmă.

Bărbatul a sunat ofițerii de la Departamentul de Poliție din Houston și, când au ajuns, l-au găsit pe fratele mai mare al micuței care le-a arătat apartamentul în care i-au găsit pe ceilalți patru copii singuri. Cei mici aveau păduchi și erau acoperiţi de murdărie. Nu este clar pentru cât timp au rămas singuri.

De asemenea, unul dintre copiii lui Padilla-Hernandez are nevoi speciale și nu poate avea grijă de el, au spus anchetatorii într-un raport al poliției. Când oamenii legii erau în control, femeia s-a întors și a susținut că era plecată pentru că se ocupa de taxe. Molina, care ar fi însărcinată în șapte luni, nu a fost prezentă la fața locului.

Cauţiunea pentru ambele mame a fost stabilită la 15.000 de dolari. Padilla-Hernandez și Molina sunt așteptate să apară luni în instanță. Copiii lor sunt acum în custodia Serviciilor de Protecție a Copiilor, conform Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Cruzime fără limite: Două mame din Texas sunt acuzate că și-au lăsat copiii să trăiască înfometaţi şi plini de păduchi