Antena Meniu Search
x

Video Cu WC-ul lângă aragaz şi frigider. Cum arată un apartament de coşmar, închiriat turiştilor în Italia

Aragazul, frigiderul, maşina de spălat rufe şi vasul de toaletă, toate la un loc, de dragul "economiei de spaţiu". Nu este vorba despre un apartament în curs de amenajare, ci de o locuinţă închiriată turiştilor care vin în Italia, în speranţa unei vacanţe de vis. Cazarea le-ar putea transforma însă întregul sejur într-un ... coşmar. Imaginile vorbesc de la sine.

de Redactia Observator

la 12.08.2022, 18:53

Vezi și

Căutarea unui apartament confortabil, primitor şi la un preţ cât mai mic este o adevărată loterie. Şi nu doar în România, unde preţurile din marile oraşe sau din staţiunile turistice mai mult îi sperie pe oameni decât să-i atragă. Acelaşi lucru se petrece şi peste graniţe, de exemplu în Italia, acolo unde pentru o locuinţă înghesuită, care pune la dispoziţie strictul necesar, oamenii trebuie să fie dispuşi să uite de intimitate. 

Apartament de coşmar închiriat turiştilor în Italia

Cu WC-ul la doi paşi de aragaz, frigider sau maşina de spălat rufe, turiştii care se încumetă să închirieze apartamentul din Gallipoli par să-şi asigure mai degrabă o vacanţă de coşmar, arată La Repubblica. Imaginile au fost filmate de o tânără care a avut ghinionul să vină în vacanţă aici, iar filmuleţul a ajuns viral pe reţeaua de socializare TikTok. "Căutaţi cazare cu cinci zile înainte de vacanţa în Gallipoli şi puteţi găsi case ieftine. Şi aici încă pare relativ decent", a scris fata în dreptul imaginilor din apartament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Cu WC-ul lângă aragaz şi frigider. Cum arată un apartament de coşmar, închiriat turiştilor în Italia