Antena Meniu Search
x

Video Mai mulți tineri au devastat un apartament închiriat la Mamaia. Imaginile cu urmările "distracției" au fost postate pe TikTok

Mai mulți tineri au făcut dezastru în apartamentul pe care l-au închiriat pentru vacanța de vară, la Mamaia. Unul dintre ei chiar a filmat „reușita” și a postat imaginile pe TikTok, pentru ca apoi să își dea seama că nu a fost tocmai inspirat și să le șteargă, dar nu înainte ca acestea să devină virale.

de Redactia Observator

la 03.08.2022, 12:29

Vezi și

Un proprietar din Mamaia s-a ales cu apartamentul distrus după ce l-a închiriat unor tineri, pentru un weekend de distracţie la mare. Uşile au fost scoase din balamele, pereţii distruşi, iar scaunele şi canapele rupte şi împrăştiate. 

Vă mai aduceți cu siguranță aminte de tinerii care au distrus o vilă pe care o închiriaseră pentru petrecerea de Revelion. Acum a apărut și varianta de vară, în care mai mulți băieți și fete au închiriat un apartament în zona Summerland, din Mamaia, și au făcut dezastru în el. 

Imaginile au fost postate pe TikTok de unul dintre tineri, care apoi le-a șters, nu înainte însă ca acestea să devină virale. 

Tinerii ar fi lăsat 300 de lei pentru pagubele produse

Pe acelaşi subiect

Conform informațiilor obținute de reporterul Observator Andreea Filip, clipul a fost postat pe platforma de socializare pe 31 iulie. Persoana angajată de proprietar să aibă grijă de apartament ar fi sunat la 112, iar poliția a trimis un echipaj, care nu ar fi intrat însă în apartament.

În următoarele zile, tinerii ar fi reparat dezastrul din urma lor și, pe lângă banii pe chirie ar fi lăsat încă 300 de lei extra pentru pagubele produse. 

Proprietarul nu a depus plângere până în momentul de față, iar tinerii nu au fost identificați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mai mulți tineri au devastat un apartament închiriat la Mamaia. Imaginile cu urmările "distracției" au fost postate pe TikTok