Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum a dezvăluit un câine dus la salon taina unei crime. Cu câteva ore în urmă, un tată a trei copii a fost găsit mort în propria casă din UK

Un jaf urmat de o crimă cu sânge rece i-a pus pe jar pe poliţiştii englezi. Însă indiciul care urma să-i conducă spre hoţul criminal avea să vină de unde se aşteptau mai puţin. Câinele victimei, din rasa încrucişată Labradoodle, a fost dus la un salon canin la doar câteva ore după ce a fost furat din locuinţa cu pricina. Stăpânul său, Donald Patience, tată a trei copii, fusese găsit fără suflare în propria casă în aceeaşi dimineaţă.

de Redactia Observator

la 26.08.2023, 16:17

Donald Patience, un tată a trei copii, în vârstă de 45 de ani, a fost găsit mort în propria casă din Bury, Greater Manchester. Locuinţa părea să fi căzut pradă hoţilor. De altfel, poliţiştii veniseră la faţa locului în urma unei alerte de intrare prin efracţie. Potrivit Mirror, proprietarul casei era deja decedat de câteva zile. Cauza morţii nu a fost făcută publică până la acest moment.

Câine furat de la locul crimei

A fost deschisă o investigaţie, iar principalul suspect este Ian Gary Connell, de 39 de ani. Acesta se va înfăţişa în instanţă în cursul zilei de sâmbătă. Ofiţerii au confirmat faptul că din casă dispăruse un câine din rasa Labradoodle, dar nimeni nu se aştepta să dea de urma lui... la salonul canin.

Animăluţul a fost dus la tuns la doar câteva ore după descoperirea crimei, relatează MailOnline.

Un ultim omagiu adus victimei

Familia şi apropiaţii lui Donald Patience i-au adus un ultim omagiu celui care le-a fost "un tată, fiu şi frate mult-iubit" şi de care "tuturor le va fi dor". Fosta lui soţie, Kirsty, a scris despre "tatăl uimitor care îşi adora copiii". "Avem inimile frânte cu desăvârşire. Facem eforturi să-i acceptăm moartea", a mai scris ea. Între timp, ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Cum a dezvăluit un câine dus la salon taina unei crime. Cu câteva ore în urmă, un tată a trei copii a fost găsit mort în propria casă din UK