Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cum arăta "cea mai tatuată femeie din Marea Britanie" înainte de transformare: „Îmi place să ies în evidenţă"

Becky Holt, considerată drept „cea mai tatuată femeie din Marea Britanie”, a împărtășit pe reţelele de socializare o fotografie inedită pentru a le arăta fanilor cum arăta înainte de schimbările drastice pe care le-a făcut în ultimii ani.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 22.08.2021, 17:45

În timpul unei sesiuni de „întrebări și răspunsuri” pe social media, un fan a întrebat-o pe Becky Holt de ce și-a modificat aspectul de-a lungul anilor.

„De ce te-ai operat? Doar mă întreb...”

În ciuda faptului că mama arăta grozav şi în urmă cu câţiva ani, aceasta spune că se simte diferit şi nu se identifică cu stilul pe care îl adopta înainte. Tânăra de 33 de ani, din Cheshire, a postat o fotografie, alături de mesajul care denotă dezamăgire: „Pentru că arătam aşa”, ca răspuns pentru întrebarea urmăritorului său.

Tânăra este urmărită de 46.000 de oameni pe Instagram

Pe acelaşi subiect

Vedeta de pe Instagram, urmărită de 46.000 de oameni, a trecut de mai multe ori sub bisturiu, fie pentru tot felul de modificări la nivelul sânilor, fie pentru rinoplastie. De asemenea foloseşte botox nu doar pentru mărirea buzelor, ci şi pentru tot felul de tratamente corporale pentru a artăta, cum spune chiar ea, „impecabil”.

„Îmi face pielea să arate mai nedetă şi mai tânără, previne vergeturile şi îmi ridică sprâncenele, dându-mi încredere; arăt mai tânără şi mai fresh”, a declarat ea.

Becky nu intenționează să revină prea curând la aspectul ei natural şi recunoaşte deschis că „îşi iubeşte cu adevărat toate tatuajele” şi că nu regretă nici măcar pentru o secundă vreuna din transformările făcute, potrivit Daily Star.

„Îmi place să ies în evidenţă, îmi place opera de artă, îmi place timpul şi dedicarea necesară. Nu am de gând să mă mai tatuez pe faţă totuşi, pentru că va strica estetica”, a adăugat tânăra influenceriţă, cunoscută ca fiind cea mai tatuată femeie din Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Cum arăta "cea mai tatuată femeie din Marea Britanie" înainte de transformare: „Îmi place să ies în evidenţă"