Antena Meniu Search
x

Un profesor de grădiniţă, tatuat din cap până în picioare şi-a pierdut slujba pentru că elevii se speriau de el

Ochii lui sunt vopsiți, limba lui este neagră, iar spatele e plin de ace. Profesorul considerat a fi cel mai tatuat om din Franța a spus că modificările corpului din cap până în picioare l-au costat slujba într-o grădiniță pariziană după ce un părinte i-a făcut plângere.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.10.2020, 09:58

  • Helaine, care estimează că a petrecut 460 de ore sub ac de-a lungul anilor.
  • Nu a avut probleme cu cei din clasa sa înainte să i se facă plângere.

Cu aproape fiecare centimetru al corpului tatuat pe parcursul a opt ani, inclusiv ochii și limba, Sylvain Helaine arată mai aproape de un personaj din cărți decât de un educator tipic.

Cu toate acestea, tânărul de 35 de ani a spus că a reușit să întrețină o relație bună cu elevii și părinții - odată ce au depășit șocul inițial la apariția sa - înainte de a fi depusă o plângere în numele unui copil de trei ani care nu făcea parte din clasa sa.

Părintele care s-a plâns autorităților educaționale, a pretins că propriul copil de trei ani a trăit coșmaruri după ce l-a văzut pe domnul Helaine.

"Cred că decizia pe care au luat-o a fost destul de tristă", a spus Sylvain Helaine.

Un purtător de cuvânt al grădiniţei a declarat că s-a ajuns la un acord cu dl Helaine pentru a-l îndepărta din funcţia de educator, deoarece elevii sub şase ani „ar putea fi înspăimântaţi de apariţia sa.”

Helaine, care estimează că a petrecut 460 de ore sub ac de-a lungul anilor, a spus că nu a avut probleme cu cei din clasa sa înainte să i se facă plângere.

„Toți elevii mei și părinții lor au fost întotdeauna ok cu mine pentru că practic mă cunoșteau", a spus el. „Abia când oamenii mă văd de departe pot să-și asume ce e cel mai rău."

El a început să îşi modifice corpul la vârsta de 27 de ani în timp ce preda la o școală privată din Londra, acoperindu-și treptat întregul corp și fața.

Cu toate acestea, potrivit Independent, el nu intenționează să-și schimbe profesia, în ciuda nefericitei întâmplări.

„Sunt profesor de școală primară ... îmi place slujba mea”, a spus el, menționând că speră ca expunerea la tatuaje să-i învețe pe elevii săi să-i accepte pe cei care sunt în afara normelor.

„Poate că atunci când vor fi adulți vor fi mai deschiși”, a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Un profesor de grădiniţă, tatuat din cap până în picioare şi-a pierdut slujba pentru că elevii se speriau de el