Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un italian de 22 de ani şi-a tatuat pe braţ codul QR de la certificatul de vaccinare: "Îmi place să fiu diferit"

Un tânăr italian de 22 de ani a decis să îşi tatueze pe braţul stâng codul QR de la certificatul de vaccinare.

de Redactia Observator

la 21.08.2021 , 15:53

Andrea Colonnetta Un italian de 22 de ani şi-a tatuat pe braţ codul QR de la certificatul de vaccinare - Instagram/ andrea_colonnetta

Andrea Colonnetta, din Reggio Calabria, va trebui doar să arate braţul stâng la intrarea în diverse locuri, cum ar fi restaurante sau săli de cinema, pentru a dovedi că este vaccinat. "Este original, îmi place să fiu diferit", a declarat tânărul pentru Corriere della Calabria.

Reacţia părinţilor, după ce au aflat ce a făcut fiul lor

Părinţii săi nu au fost la fel de entuziasmaţi. "M-au încurajat...dar să fiu mai puţin impulsiv şi să mă gândesc mai bine înainte de a acţiona", a explicat el.

Articolul continuă după reclamă

Un video postat pe TikTok de tatuatorul său Gabriele Pellerone îl arată pe tânăr pregătindu-se să intre la un restaurant McDonald şi ridicându-şi braţul pentru a-şi scana codul QR. Însă filmuleţul se încheie subit, fără să aflăm dacă Andrea a reuşit să-şi cumpere un Big Mac, potrivit news.ro.

Pe reţelele de socializare, cei care urmăresc postările tânărului i-au transmis acestuia să nu uite că acest cod este valabil 9 luni.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Mapamond » Un italian de 22 de ani şi-a tatuat pe braţ codul QR de la certificatul de vaccinare: "Îmi place să fiu diferit"