Antena Meniu Search
x

"Cum să otrăvim un copil”. Un tânăr a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că a vrut să omoare un bebeluş, în Anglia

Un tânăr de 21 de ani din Birmingham, Marea Britanie a pledat vinovat pentru că a încercat să omoare un bebeluş de doar trei săptămâni, în vara anului trecut, turnându-i medicamente în biberonul cu lapte.

de Redactia Observator

la 25.10.2021, 22:26

Bărbatul a primit 25 de ani de închisoare
Bărbatul a primit 25 de ani de închisoare - Shutterstock - foto ilustrativ

Jamar Bailey, acuzatul în acest caz şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor, pledând vinovat pentru tentativă de omor şi a fost condamnat la 25 de ani şi şase luni de închisoare, scrie BBC.

Cazul a fost deschis în luna iunie a anului trecut, atunci când fetiţa a fost dusă la spital după ce devenise apatică şi nu mai reacţiona în niciun fel. Un test de urnă a identificat o substanţă pe bază de sodiu în corpul acesteia.

Otrăvită cu medicamente

Valporatul de sodiu, rezultat după prelevarea analizelor este un medicament folosit pentru tratarea epilepsiei şi a tulburării bipolare şi poate fi fatal pentru un nou-născut dacă îi este administrat în cantităţi mari. Personalul spitalului i-a anunţat pe poliţişti, spunând că drogul nu ar fi putut fi luat accidental. 

Poliţiştii care au preluat cazul au descoperit că Bailey folosea aceste medicamente pentru convulsii, iar în urma percheziţiei s-a descoperit că mai multe doze care conţineu valporat de sodiu au fost eliberate pe numele lui. Tot poliţiştii au comunicat că ultimele căutări ale bărbatului pe internet erau „cum să otrăvim un copil” și „cum să ucizi un nou-născut”.  Testele toxicologice au găsit dovezi ale medicamentului în biberonul cu lapte al bebeluşului. Deşi poliţiştii spun că fetiţa a supravieţuit, iar creşterea ei se derulează normal. Cu toate acestea pot exista probleme la maturitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » "Cum să otrăvim un copil”. Un tânăr a fost condamnat la 25 de ani de închisoare, după ce a recunoscut că a vrut să omoare un bebeluş, în Anglia