Antena Meniu Search
x

Foto „Dacă nu o pot avea, nimeni nu poate”. Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia de ciudă că voia să-l părăsească, condamnat la 22 de ani de închisoare

Un bărbat care și-a înjunghiat soția cu un cuțit de friptură, după ce aceasta l-a anunţat că îl părăseşte din cauza comportamentului său „posesiv și controlant”, a fost condamnat la 22 de ani de închisoare.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.02.2022, 16:49

Nicholas Hutchins
Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia de ciudă că voia să-l părăsească, condamnat la 22 de ani de închisoare - Met Police

Nicholas Hutchins, care a recunoscut că avea tendințe agresive din cauza geloziei, a pus la cale un plan de a-și înjunghia soția mortal înainte de a se sinucide. Nu putea accepta viaţa fără ea şi nu concepea ideea ca femeia să îl părăsească.

I-a spus "Te iubesc", apoi a înjunghiat-o de patru ori

În jurul orei 7 dimineața, pe 31 iulie 2020, Hutchins a așteptat-o pe o alee în afara casei în care stătea pe Valley Row, Sutton, înarmat cu un cuțit de şase centimetri, potrivit My London. Când femeia a plecat spre serviciu, bărbatul a încolţit-o şi a înjunghiat-o în repetate rânduri în piept, spunându-i că nu ar fi trebuit să-l părăsească și strigând: „Te iubesc!”. Femeia s-a luptat cu toată puterea şi a reuşit să îndepărteze cuţitul. Sângera puternic, având patru plăgi înjunghiate, când un vecin a văzut-o şi a sărit în apărarea ei. L-a pus l-a pământ şi l-a imobilizat pe bărbat până la venirea autorităţilor. În timpul arestării a spus: „Dacă nu o pot avea, nimeni nu o poate avea”

Bărbatul din Wellow Walk, Carshalton, a apărut astăzi în faţa judecătorului de la Curtea Croydon, după ce a pledat vinovat pentru tentativă de omor, relatează Mirror. Instanței i s-a spus că acesta a avut antecedente de violență față de soția sa și, la momentul atacului, avea un ordin de restricţie pentru că o urmărise.

Pe acelaşi subiect

O căsătorie de 30 de ani, încheiată cu 4 lovituri de cuţit 

Cei doi erau căsătoriţi de mai bine de trei decenii şi aveau împreună doi copii, dar femeia a spus în nenumărate rânduri că soţul a devenit posesiv de-a lungul relaţiei lor. Comprotamentul agresiv şi atitudinea violentă a escaladat în ultimii ani, a declarat procurorul Mark Mullins în instanță. În 2016, el a devenit foarte gelos când ea și prietenii ei au mers la un concert Dream Boys. Când s-a întors acasă, el o aştepta beat. A înjurat-o şi a lovit-o cu pumnii în faţă, în timp ce aceasta se demachia. În încercarea de a se feri de loviturile lui, femeia şi-a rupt un deget. Atunci a sunat la poliţie şi a cerut ajutor. Bărbatul a fost arestat, dar a fost condamnat doar pentru hărțuire și nu pentru agresiune și a scăpat ușor cu o pedeapsă cu suspendare. Judecătorul Nicholas Ainley a descris acest lucru ca fiind primul semn de avertizare al multor momente agresive care urmau să vină.

În ciuda momentelor tensionate erau încă împreună în martie 2020, când femeia a pelcat într-o excursie la Butlins împreună cu sora ei. Pentru că nu i-a răspuns la apeluri la timp a înjurat-o atât de rău, încât soţia se temea că ar putea că ar putea fi atacată atunci când avea să ajungă acasă. Câteva zile mai târziu, şi-a făcut curaj să se întoarcă în casa pe care o împărţeau, dar doar însoţită de poliţie. Ofiţerii l-au găsit pe Hutchins în grădină, stropind peste o grămadă de haine ale femeii un spirt alb. Ţinea în mână o brichetă. Când a văzut agenţii de poliţie s-a enervat mai tare şi i-a stropit şi pe ei cu soluţia inflamabilă.

În arest a recunoscut cu seninătate: „Devin gelos din cauza unor lucruri, nu sunt prost, poate gelos nici nu e cuvântul potrivit. O iubesc de mor, e singura fată pe care am cunoscut-o vreodată. Singura fată pe care am sărutat-o vreodată”. A primit un avertisment şi o amendă pentru comportament agresiv faţă de oamenii legii.

Femeia a decis să pună capăt căsniciei din cauza geloziei 

În acel moment, soţia a decis să-l părăsească şi s-a mutat cu sora ei şi cu partenerul acesteia. Câteva luni mai târziu însă, în iulie, Hutchins avea de gând să se întoarcă în viaţa ei. A urmărit-o în autobuz şi apoi a venit în faţa casei implorând-o să iasă pentru a vorbi. Femeia însă a refuzat şi a raportat totul poliţiei, fiind ulterior acuzat pentru urmărire şi eliberat pe cauţiune, cu un ordin de restricţie care nu îi permitea să se mai apropie de ea.

Pe 31 iulie 2020, la doar câteva zile după ce a fost eliberat pe cauțiune, Hutchins a decis că va încerca să-și ucidă soția. Când a plecat să ia un autobuz către Mitchim, la 7 dimineața, el se ascundea pe o alee. Când a trecut pe lângă el, nu l-a recunoscut până când acesta era deja la aproape 3 metri distanţă. A venit spre ea, ridicând o mână deasupra capului și i-a spus: „Te iubesc, nu trebuia să mă părăsești”. Femeia a crezut că avea de gând să o lovească aşa că şi-a ridicat mâna încercând să-i blocheze lovitura, dar a simţit o durere ascuţită şi şi-a dat seama că fusese înjunghiată.

Un vecin a văzut totul şi a sărit în ajutor. Ulterior a venit şi partenerul surorii sale şi l-au imobilizat pe Hutchins până la sosirea poliției. Ultimele cuvinte pe care i le-a strigat criminalul, în timp ce femeia era băgată în ambulanţă, au fost „Te iubesc!”

Bărbatul plănuise să-şi pună capăt zilelor după ce-şi omora soţia

Ajuns la rândul lui la spital pentru a-i fi tratate rănile, Hutchins le-a mărturisit medicilor planul diabolic, spunând că voia să-şi omoare nevasta şi apoi să se sinucidă. Din fericire, femeia a supravieţuit.

În instanţă, aceasta a găsit curajul de a vorbi despre clipele traumatice, spunând că simte că soţul „i-a furat” viitorul. „De asemenea, simt că mi-am pierdut soțul”, a spus ea. „Deși nu era cel mai bun, a fost soțul meu. Simt că şi copiii și nepoții mei l-au pierdut. Îmi pare rău pentru familia lui, deoarece și-au pierdut fratele sau fiul. Mama lui nu vrea să vorbească cu mine pentru că simte că a fost vina mea. Nu mi-am dorit niciodată să se întâmple asta. Am vrut doar să primească ajutor.”

Apărându-l în instanță, Nasreen Shah a spus că tipul său de comportament său s-ar putea explica printr-o leziune cerebrală pe care a suferit-o în 2008. O bucată de schelă a căzut peste el la locul de muncă, provocând o acumulare de lichid pe creier. I-a fost montat un șunt și ia medicamente cu stricteţe, neavând voie să bea alcool. Cu toate acestea, el a căzut în patima băuturii, lucru care a dus la izbucniri violente și pierderi de memorie, a declarat Shah instanței. Cu toate acestea, soţia a contestat faptul că această rănire l-a schimbat ca persoană și a spus că era posesiv și agresiv cu mult înainte de accidentare. În ziua atacului, a băut șase cutii de bere, spunând poliției că a făcut-o pentru „curaj olandez”.

El a pledat inițial nevinovat pentru tentativă de omor, dar în ziua procesului și-a schimbat pledoaria şi a spus că este vinovat.

„Atitudine alui era că...dacă el nu putea trăi cu ea, nimeni nu avea dreptul să trăiască cu ea. A încercat să o omoare în acea zi. Acest bărbat prezintă un pericol real și foarte prezent pentru soția lui”, a declarat judecătorul Ainley.

Bărbatul a primit o pedeapsă de 22 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » „Dacă nu o pot avea, nimeni nu poate”. Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia de ciudă că voia să-l părăsească, condamnat la 22 de ani de închisoare