Antena Meniu Search
x

Video ''A zis că până n-o omoară nu se lasă.'' Criminalul femeii din Vaslui, ucisă sub ochii copilului lor de 4 ani, a fost prins de poliţişti pe un câmp

Crimă teribilă în Vaslui. O femeie de 35 de ani a fost ucisă de fostul soţ sub ochii copilului lor de 4 ani. Orbit de gelozie, bărbatul a atacat-o cu un cuţit în casa în care aceasta locuia cu chirie apoi s-a făcut nevăzut.  A fost găsit de poliţişti pe un câmp, câteva ore mai târziu. Vă avertizăm că urmează detalii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 05.02.2022, 19:41

Vezi și

Nenorocirea s-a întâmplat în comuna Zorleni din Vaslui. Cristina şi-a cunoscut fostul soţ la 14 ani. Au avut o relaţie mai bine de 18 ani, până în 2019, când s-au despărţit. Femeia ar fi trăit în teroare, cu un bărbat extrem de gelos şi violent, povestesc apropiaţii. Acum 3 ani, sătulă de certuri, şi-a făcut curaj şi şi-a părăsit soţul.

Mamă a patru copii - de 4, 14, 18 şi 19 ani, femeia îşi dorea să scape de abuzuri şi s-a mutat într-o altă localitate. Anul trecut, bărbatul a plecat în străinătate. Aşa că femeia a răsuflat uşurată. Întâlnise un alt bărbat şi era fericită. Credea că pericolul a trecut. Până zilele trecute. Individul s-a întors şi, sub pretextul că vrea să-şi vadă copiii, i-a cerut să se vadă. Femeia a acceptat, iar asta i-a adus sfârşitul. 

''A zis că până n-o omoară nu se lasă.''

Alice Ruja, purtător cuvânt Parchet Vaslui: Victima l-a primit acasă, dar doar pentru a-şi vedea copiii, nu pentru a se împăca. Vineri seară au început să se certe pe fondul acesta al geloziei. 

Pe acelaşi subiect

Deşi nu mai erau împreună, fostul soţ nu era de acord cu actuala relaţie a femeii

Fostul soţ îi reproşa actuala relaţie. La un moment dat, a lovit-o fără milă cu un cuţit şi a lăsat-o într-o baltă de sânge. Martor la scena înfiorătoare a fost băieţelul de patru ani. Cel mic a asistat neputincios la fapta teribilă a propriului tată. Speriat, a fugit şi a alertat vecinii. După crimă, individul a fugit şi s-a făcut nevăzut. 

''A omorât-o soţul! Am venit şi am găsit-o. Un criminal, nu pot să spun altceva...''

Femeia este în stare de şoc. Ea este cea care a găsit-o fără viaţă pe Cristina. Se dusese în casa mamei sale, unde victima stătea în chirie. A anunţat imediat autorităţile. Era prea târziu însă...

dr. Daniel Ungureanu, SAJ Vaslui: A găsit pacienta fără semne vitale şi prezentând o plagă înjunghiată la nivelul cordului. Se pare că a fost descoperită mult prea târziu, mai mult de o oră.

Vecinii ştiau drama prin care trecea biata femeie. Însă, niciodată nu s-ar fi gândit că individul este în stare de o asemenea faptă.

''Doamne fereşte, s-o omoare şi să rămână copiii pe drumuri.''

''Era gelos, gelos. Fata, foarte cuminte, muncea la depozit. Muncă de bărbat.''

Poliţiştii au intrat imediat în alertă şi au pornit pe urmele criminalului. L-au găsit câteva ore mai târziu pe un câmp şi l-au încătuşat. Bărbatul riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în spatele gratiilor. 

Băieţelul de 4 ani este acum în grija unor rude şi urmează să primească ajutor psihologic pentru a depăşi grozăvia prin care a trecut.

Irina Campeanu, purtător cuvânt DGASPC Vaslui: În urma traumei suferite, cei trei copii au nevoie în mod evident de servicii de consiliere ce vor fi acordate de specialişti în cel mai scurt timp posibil. 

Drama Cristinei este doar una dintr-un şir lung de abuzuri asupra femeilor. Nu mai departe de joi, o altă femeie tot de 35 de ani, din Giurgiu, a fost ucisă de soţul gelos. Violenţele împotriva femeilor sunt un fenomen alarmant în România. Doar anul trecut, 69 de femei au fost ucise de mâna partenerilor, iar alte 61 au fost la un pas de moarte, rănite extrem de grav. Peste 50 de mii au fost bătute. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » ''A zis că până n-o omoară nu se lasă.'' Criminalul femeii din Vaslui, ucisă sub ochii copilului lor de 4 ani, a fost prins de poliţişti pe un câmp