Antena Meniu Search
x

Foto "Dacă nu pot să-i am, nici tu nu poți”. Și-a înecat cei trei copii de 2, 3 și 5 ani, după ce soția a decis să divorțeze. Femeia i-a găsit morți în cadă, în SUA

Un tată din SUA și-a ucis cei trei copii, drept răzbunare că soția l-a părăsit. Înainte să-i omoare pe cei mici, bărbatul i-a trimis un mesaj tulburător fostei soții: „dacă nu pot să-i am, nici tu nu poți”. Deși susține că suferă de o boală mintală, bărbatul a pledat vinovat pentru crimele odioase. 

de Redactia Observator

la 18.12.2023, 22:12

Și-a înecat cei trei copii de 2, 3 și 5 ani, după ce soția a decis să divorțeze. Femeia i-a găsit morți în casa din SUA
Și-a înecat cei trei copii de 2, 3 și 5 ani, după ce soția a decis să divorțeze. Femeia i-a găsit morți în casa din SUA - Facebook / Debra Karels

Jason Karels, în vârstă de 36 de ani, din Round Lake Beach, va fi condamnat la închisoare pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată, a declarat vineri procurorul statului Lake County Eric Rinehart, după ce inculpatul a pledat vinovat, dar bolnav mintal, pentru uciderea celor trei copii, potrivit New York Post.

Și-a înecat copiii, după ce soția a decis să divorțeze

Jason a recunoscut că i-au înecat pe Bryant Karels, în vârstă de 5 ani, pe Cassidy Karels în vârstă de 3 ani și pe Gideon Karels, în vârstă de 2 ani, într-o cadă pe 13 iunie 2022. Mama lor, Debra, a găsit cadavrele în casa bărbatului. A găsit acolo și un bilet de-a dreptul șocant: „Dacă nu-i pot avea, nici tu nu poți”.

Mai mulți membri ai familiei au participat vineri la proces. Bărbatul le-a spus polițiștilor că este responsabil pentru moartea copiilor săi și că a încercat să se sinucidă înainte de a fugi de acasă, unde polițiștii i-au găsit sângele din tentativa de sinucidere, a spus poliția.

Părinții aveau custodia comună a copiilor, dar nu locuiau împreună la momentul morții, au spus oficialii. O rudă a susținut că Jason suferă de o boală mintală, dar a refuzat să caute ajutor psihiatric, iar Debra era în proces de divorț după ce ar fi fost abuzată de el. Dar mama a vrut să mențină o relație bună cu Jason de dragul copiilor lor și le-a permis celor mici să rămână cu el. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » "Dacă nu pot să-i am, nici tu nu poți”. Și-a înecat cei trei copii de 2, 3 și 5 ani, după ce soția a decis să divorțeze. Femeia i-a găsit morți în cadă, în SUA