Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Degetele, picioarele şi buzele îi erau negre". Laura şi-a pierdut toate cele 4 membre după ce nu a gătit bine un peşte, în SUA

O mamă din SUA ale cărei degete și picioare s-au înnegrit după ce a mâncat pește gătit insuficient și-a pierdut în mod tragic toate cele patru membre.

de Redactia Observator

la 17.09.2023, 15:25

Laura Barajas, din California, a contractat o infecție bacteriană din cauza gătirii insuficiente a unui peşte la finalul lunii iulie. Joi, ea a fost forțată să fie supusă unei intervenții chirurgicale de amputare, după ce a petrecut luni de zile în spital, luptând cu infecția mortală, relatează Mirror.

Incidentul, la limită dintre viaţă şi moarte

Femeia de 40 de ani, care are un băiețel de șase ani, a gătit și a mâncat singură peștele, potrivit unei prietene, care a spus că „aproape că și-a pierdut viața” în urma incidentului. "A fost foarte greu pentru noi toți. Este îngrozitor. Acest lucru s-ar fi putut întâmpla oricăruia dintre noi. Aproape că și-a pierdut viața."

A fost plasată într-o comă indusă medical după ce Laura a dezvoltat sepsis. "Degetele ei erau negre, picioarele ei erau negre buza de jos era neagră. Rinichii îi cedau", a adăugat Anna.

Pe acelaşi subiect

Strângere de focuri pentru femeia schingiută

Anna a creat o pagină GoFundMe pentru a încerca să-și ajute prietena cu costurile medicale și nevoile ei de îngrijire continuă. Până acum, 36.000 de dolari au fost strânși din suma de 150.000 de dolari. „Fii recunoscător pentru ceea ce avem acum, deoarece poate fi luat atât de repede atât de ușor”, a scris ea pe pagină.

Prietena ei a adăugat: „Această familie are nevoie disperată de ajutorul nostru. Deși Jose are beneficii pentru sănătate prin munca sa, rămâne incert dacă o vor acoperi pe Laura, partenerul său de opt ani Messina a scris pe pagină, care a strâns peste 26.000 de dolari. până acum. Timpul liber plătit al lui Jose s-a epuizat, iar programul Family Disability oferă doar 60% din venitul său normal. Creșterea facturilor la spital sunt copleșitoare, iar condiția fizică a Laurei va necesita schimbări semnificative în viața lor, pe măsură ce se adaptează la noul ei. circumstanţă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Degetele, picioarele şi buzele îi erau negre". Laura şi-a pierdut toate cele 4 membre după ce nu a gătit bine un peşte, în SUA