Antena Meniu Search
x

"Deja mi-am pierdut soțul, acum l-am pierdut a doua oară". Disperarea unei văduve din UK, după ce cutia în care era ținută cenușa soțului a fost furată

Groaza trăită de o femeie din UK, după ce a descoperit că cenușa soțului a fost furată din garajul casei.

de Redactia Observator

la 24.10.2023, 08:29

Disperarea unei văduve din UK, după ce cutia în care era ținută cenușa soțului a fost furată
Disperarea unei văduve din UK, după ce cutia în care era ținută cenușa soțului a fost furată - Profimedia

Cenușa lui Nigel Hill a fost furată împreună cu o serie de alte unelte electrice foarte scumpe. Susan, soția lui de aproape 50 de ani, a spus cum simte acum că l-a „pierdut pentru a doua oară”. Familia lui plănuia să împrăștie cenușa la clubul local de cricket Woodbank, acolo unde băratul lucra. Era apreciat  și iubit de toată lumea. N-au mai apucat să facă acest lucru, după ce cutia în care era depozitată a fost furată, potrivit Mirror.

Femeia, disperată să recupere cenușa soțului

Fiica lui Nigel, Sarah, a descris anterior cum familia a fost „absolut fără cuvinte” atunci când au aflat. Nu au reușit să-l găsească pe făptaș și nici să recupereze cenușa acestuia.

„La începutul acestui an, mi-am pierdut soțul Nigel din cauza cancerului pancreatic, după ce am fost căsătoriți timp de aproape cincizeci de ani. Moartea lui Nigel ne-a devastat complet familia și să spunem că avem inima frântă ar fi un eufemism. Marți, 19 septembrie 2023, am descoperit că garajul din spatele casei noastre a fost spart și mai multe scule electrice au fost furate din interior. Tot din interiorul garajului, de pe bancul de lucru din lemn, a fost furate cenușa lui Nigel. Cenusa lui Nigel era într-o cutie de culoare verde mentă, într-o geantă. Nigel își petrecea cea mai mare parte a timpului în garaj, era un om pasionat și îi plăcea să-și petreacă timpul la bancul de lucru. Când am primit cenușa lui Nigel, am hotărât ca familie să le punem pe bancul lui de lucru din lemn din garaj, deoarece aici îi plăcea să fie și era cel mai fericit. Nu mă interesează returnarea acelor unelte electrice, tot ce vreau este cenușa soțului meu. Deja pierdut soțul, iar acum l-am pierdut de o vreme a doua oară", a declarat devastată femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Deja mi-am pierdut soțul, acum l-am pierdut a doua oară". Disperarea unei văduve din UK, după ce cutia în care era ținută cenușa soțului a fost furată