Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră: În timp ce căuta decoraţiuni, o femeie din SUA a găsit cadavrul soţului ei, dispărut de 8 luni, în dulap

Descoperire şocantă pentru o femeie din Illinois. În timp ce căuta decoraţiunile de Crăciun a descoperit cadavrul soţului ei, în dulap. Bărbatul dispăruse de 8 luni de zile. 

de Redactia Observator

la 08.03.2023, 12:00

În timp ce căuta decoraţiuni, o femeie din SUA a găsit cadavrul soţului ei, dispărut de 8 luni, în dulap - Shutterstock

O femeie a găsit cadavrul soțului ei în timp ce căuta decorațiuni de Crăciun într-un dulap, la 8 luni după ce a dispărut.

Bărbatul era dispărut din luna aprilie 2022

Poliția l-a căutat de două ori în locuința din Illinois pe Richard Maedge, 53 de ani, după ce acesta a dispărut, în aprilie 2022. În decembrie, soția sa i-a descoperit cadavrul în timp ce căuta ornamente de Crăciun, relatează People.

Potrivit KTVI, afiliată la FOX, legiștii din Madison County au confirmat că Richard Maedge, în vârstă de 53 de ani, a murit prin sinucidere. Richard a dispărut pe 27 aprilie anul trecut, după ce a sunat-o pe soția sa, Jennifer Maedge, pentru a-i spune că pleacă mai devreme de la serviciu. Însă Jennifer nu l-a găsit sau contactat după ce s-a întors la casa lor din Troy, unde mașina lui era parcată afară.

Când a ajuns Poliția în locuință, nu a reușit să îl găsească pe bărbatul dispărut. Ulterior, a fost efectuată o a doua percheziție la domiciliu după ce Jennifer s-a plâns de un miros ciudat, potrivit Mediafax. Când femeia se pregătea pentru sărbători, pe 11 decembrie, a mers să caute decorațiuni de Crăciun într-o zonă de depozitare din spatele unui dulap de haine, iar acolo a găsit cadavrul soțului ei, la 8 luni după ce a fost văzut ultima dată.

Jennifer a declarat pentru News-Democrat că familia a organizat o înmormântare pentru Richard în ianuarie. Ea a spus că înțelege de ce poliția nu a găsit cadavrul lui Richard, spunând că nu știa despre dulapul ascuns și că mirosul nu era "copleșitor".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » Descoperire macabră: În timp ce căuta decoraţiuni, o femeie din SUA a găsit cadavrul soţului ei, dispărut de 8 luni, în dulap