Antena Meniu Search
x

Descoperirea făcută de o familie în tavanul casei din Scoţia. Nepoţii s-au plâns că nu pot dormi din cauza zgomotului

Liniştea unei familii dintr-un orăşel scoţioan a fost tulburată, şi la propriu şi la figurat, de o colonie uriaşă de albine. Insectele au fost descoperite în momentul în care nepoţii proprietarului s-au plâns de zgomotul ciudat care venea din tavanul locuinţei, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 29.06.2024 , 12:55

Descoperirea făcută de o familie în tavanul casei din Scoţia. Nepoţii s-au plâns că nu pot dormi din cauza zgomotului
Descoperirea făcută de o familie în tavanul casei din Scoţia. Nepoţii s-au plâns că nu pot dormi din cauza zgomotului - BBC

O colonie cu aproape 180.000 de albine a pus pe jar o familie din Inverness. Numeroasele insecte au fost descoperite în tavanul unei case, după ce nepoţii proprietarului s-au plâns de zgomotul ciudat, noapte de noapte. 

Se crede că cele 180.000 de albine au locuit timp de câțiva ani în tavanul dintr-un amestec de gips cu carton al unui dormitor care, de obicei, era nelocuit. Astfel au fost găsite în locuinţă trei colonii, cu până la 60.000 de albine în fiecare. Apicultorul Andrew Card de la Loch Ness Honey Company a fost chemat pentru a ajuta la relocarea roiului în stupi temporari.

După ce au fost preluate, iar liniştea proprietarilor s-a reinstaurat în casă, insectele vor urma să fie monitorizate pentru paraziți timp de câteva săptămâni și apoi vor fi folosite pentru producția de miere.

Articolul continuă după reclamă

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei
Mergeţi în vacanţă pe litoralul românesc sau în străinătate?
Observator » Mapamond » Descoperirea făcută de o familie în tavanul casei din Scoţia. Nepoţii s-au plâns că nu pot dormi din cauza zgomotului