Antena Meniu Search
x

Destin frânt pentru un boxer supranumit "viitor campion mondial". Tânărul a murit subit, la doar 19 ani: "Odată ce l-ai întâlnit, nu-l mai puteai uita niciodată"

S-a stins la o vârstă fragedă, deși mai avea multe de arătat. Un tânăr de 19 ani, boxer supranumit „viitor campion mondial”, care a reprezentat echipa Angliei, a murit subit. Familia nu cunoaște cauza care i-a adus sfârșitul tânărului campion.

de Redactia Observator

la 21.03.2023, 16:11

Tânărul a murit subit, la doar 19 ani
Destin frânt pentru un boxer supranumit "viitor campion mondial” - Facebook / England Boxing

Familia lui Jude Moore, din Bristol, a confirmat că „luptătorul cu talent unic”, care locuia în unul dintre cele mai defavorizate cartiere din Marea Britanie, a fost găsit mort vineri. Jude, de două ori campion național, care urma să lupte la Milano în această săptămână, și-a reprezentat țara la Campionatele Europene de juniori EUBC din România din 2017. De asemenea, reprezentase Downend, Hoddesdon și echipa Angliei „cu mândrie”, relatează Mirror.

Cunoscuții tânărului, devastați de veste

Antrenorul său de la Downend, Craig Turner, a spus că a fost „devastat” de pierdere și că „o lumină puternică s-a stins”. „Faptul că a venit dintr-unul dintre cele mai defavorizate locuri din Marea Britanie și a realizat toate acele lucruri este umitor.

Downend Boxing Club există pentru oameni ca el. Cred că a fost cel mai talentat copil pe care l-am văzut ieșind din Bristol. Era o vedetă, de neînlocuit. Odată ce l-ai întâlnit, nu-l mai puteai uita niciodată. Cred că a fost unul dintre acei copii care a fost pentru totdeauna tânăr și pur și simplu nu a fost menit să îmbătrânească. Una dintre amintirile mele preferate cu el a fost când a fost chemat ca înlocuitor de ultimă oră pentru a boxa pentru Anglia împotriva unui boxer din SUA care fusese neînvins în 200 de meciuri. Și-a umflat pieptul, a ieșit și l-a bătut. Jude a trăit pentru box. A trăit și a respirat. N-am văzut niciodată pe nimeni cu o minte atât de strălucită. A fost remarcabil în tot ceea ce a făcut și suntem devastați. Nu a strălucit pentru mult timp, dar a strălucit foarte puternic pentru timpul pe care l-a avut, a spus el.

Deocamdată, nimeni nu știe ce i-a adus moartea tânărului campion. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Destin frânt pentru un boxer supranumit "viitor campion mondial". Tânărul a murit subit, la doar 19 ani: "Odată ce l-ai întâlnit, nu-l mai puteai uita niciodată"