Antena Meniu Search
x

Destine spulberate pe şosea, după ce maşina lor s-a stricat. O femeie de 34 de ani şi băieţelul de 3 ani au murit pe loc, loviţi de un camion, în UK

O femeie și un copilaș de doar trei ani au sfârșit în mod tragic, după ce mașina în care erau a început să aibă probleme și a rămas blocată în mijlocul unei autostrăzi, fiind lovită din plin de un camion. 

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 13:20

O femeie de 34 de ani şi băieţelul de 3 ani au murit pe loc, loviţi de un camion, în UK
Destine spulberate pe şosea, după ce maşina lor s-a stricat - Shutterstock

Femeia, în vârstă de 34 de ani, și băiețelul de trei ani se aflua într-un Ford Focus staționat, despre care se crede că s-a defectat în timp ce era în mers, când un camion i-a lovit din plin, lângă Immingham, North East Lincolnshire, în jurul orei 21:00. Cei doi au suferit răni grave și au fost declarați morți la fața locului. Martorii au spus că au crezut că vehiculul era „blocat” pe banda din stânga, relatează Mirror.

Femeia și copilașul de trei ani au murit pe loc

 „Ofițerii care investighează o coliziune rutieră mortală fac apel pentru informații în urma incidentului de ieri (vineri, 10 martie). În jurul orei 21:06, aseară, un camion alb se deplasa spre vest de-a lungul A180, Immingham, între Stallingborough și Brocklesby, când s-a ciocnit cu Ford Focus albastru staționar, despre care se crede că s-a stricat și a rămas blocat pe banda de mers. Din păcate, o femeie de 34 de ani și un băiat de 3 ani care călătoreau cu Ford Focus-ul au suferit răni grave și au murit pe loc”, a spus poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Destine spulberate pe şosea, după ce maşina lor s-a stricat. O femeie de 34 de ani şi băieţelul de 3 ani au murit pe loc, loviţi de un camion, în UK