Antena Meniu Search
x

Diana, o stewardesă din SUA, a fost găsită moartă, într-o cameră de hotel, cu o cârpă îndesată în gură: "Lumea încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat"

Moarte învăluită în Mister. O însoțitoare de zbor a fost găsită moartă în camera unui hotel din Philadelphia, cu o cârpă îndesată în gură. O menajeră i-a găsit cadavrul femeii.

de Redactia Observator

la 01.10.2023, 11:33

Stewardesă găsită moartă de o menajeră, într-o cameră de hotel din SUA. Femeia avea o cârpă îndesată în gură
Stewardesă găsită moartă de o menajeră, într-o cameră de hotel din SUA. Femeia avea o cârpă îndesată în gură - Diana Ramos/Facebook

Diana Ramos locuia în Las Vegas și avea 66 de ani. Ea a fost găsită moartă de menajere într-o cameră a hotelului de lângă aeroportul din Philadelphia. Femeia a lucrat ca stewardesă pentru un echipaj al companiei American Airlines cu sediul în Los Angeles în ultimii 25 de ani. Ea era într-o escală în în Philadelphia, după ce și-a terminat tura pe un zbor din Los Angeles, când a murit, potrivit The Independent.

Nimeni nu știe ce s-a întâmplat

Femeia trebuia să părăsească acel hotel cu două zile înainte de a fi găsită moartă. Moartea ei misterioasă este acum tratată ca suspectă, deși nu existau semne aparente de intrare forțată în camera de hotel și nici semne de luptă. În apropierea trupului ei nu au fost găsite arme.

„Toată lumea încă încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat și de ce echipajul ei tocmai a părăsit-o”, a declarat un însoțitor anonim de la American Airlines.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Diana, o stewardesă din SUA, a fost găsită moartă, într-o cameră de hotel, cu o cârpă îndesată în gură: "Lumea încearcă să-și dea seama ce s-a întâmplat"