Antena Meniu Search
x

Galerie foto Dincolo de aparenţe: S-a îndrăgostit nebuneşte de un om al străzii şi s-a căsătorit cu el. Canadianca nu regretă nicio clipă alegerea făcută

Este bine să vezi dincolo de aparenţe. Asta pare să îşi fi spus şi o tânără din Canada, care nu bănuia nicio clipă că avea să se căsătorească cu omul străzii pe care îl zărise în faţa supermarketului, în urmă cu câţiva ani. Acum perechea este căsătorită şi are doi copii.

de Redactia Observator

la 22.03.2022, 13:37

Povestea de dragoste inedită a început când Jasmine Grogan l-a zărit pe străin stând în faţa supermarketului. I-a oferit câţiva lei, dar nu bănuia nicio clipă că viaţa sa avea să se schimbe radical. Macauley Murchie a refuzat să accepte banii de la tânără, dar a ajutat-o să îşi care plasele când a ieşit din magazin. Tânăra a devenit virală pe internet după ce a început să dea detalii despre incredibila sa iubire pe TikTok.

Dragoste la prima vedere 

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Jasmine, Macauley şi-a găsit un loc de muncă. „Am cunoscut un om al străzii, într-o zi, când îmi făceam cumpărăturile. I-am oferit bani, dar nu i-a acceptat. Am intrat şi am început să îmi fac cumpărăturile, dar nu mă puteam abţine să nu mă gândesc la el. Am ieşit şi l-am întrebat dacă pot să îl ajut cu ceva, dar mi-a spus nu. M-a întrebat dacă poate să mă ajute să îmi duc bagajele la un taxi, am spus da”, a mărturisit femeia într-una din postările sale pe TikTok.

Jasmine a povestit că a luat cina cu Murchie în acea seară şi au sfârşit prin a avea o lungă conversaţie despre viaţă. Tânăra chiar i-a cumpărat un telefon ca să poată să ţină legătura. Cei doi canadieni au vorbit mult prin mesaje, înainte de a ieşi la o întâlnire adevărată. Primul mesaj scris de Murchie pentru Jasmine a fost: „Mi-ai făcut ziua, îţi mulţumesc pentru tot, eşti uimitoare. Nu mă pot opri să nu mă gândesc la tine”. „Nu trebuie să îmi mulţumeşti, nici eu nu pot să mi te scot din minte”, i-a replicat femeia.

Întâlnirea s-a transformat în mai multe ieşiri şi într-un final cei doi şi-au oficializat relaţia. Murchie chiar şi-a găsit şi un loc de muncă. „Suntem atât de recunoscători că drumurile noastre s-au intersectat şi cred că totul se întâmplă cu un scop, mi-a făcut viaţa mult mai bună şi nu mi-aş putea-o imagina să o trăiesc fără el”, a completat Jasmine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Dincolo de aparenţe: S-a îndrăgostit nebuneşte de un om al străzii şi s-a căsătorit cu el. Canadianca nu regretă nicio clipă alegerea făcută