Antena Meniu Search
x

Doi șoferi au rămas fără permis și fără 8.000€, după o manevră "criminală" pe o autostradă din Italia. Unul dintre ei a rămas și fără camion

Doi şoferi au rămas fără permis şi au fost şi amendaţi cu 8000 de euro, după o manevră interzisă efectuată pe o autostradă din Italia, calificată de poliţie drept "criminală".  

de Redactia Observator

la 27.08.2022, 12:03

Vezi și

Cei doi şi-au întors vehiculele în direcţia opusă, la intrarea într-un tunel de lângă Genova, unde barierele de separare lipseau pe o scurtă porţiune.

Cazul primului şofer, originar dintr-o ţară est-europeană neprecizată, este şi mai grav, deoarece el conducea un camion lung de peste 16 metri, cu care a şi avariat o barieră. Pe lângă celelalte sancţiuni, i-a fost confiscat şi camionul pentru trei luni.

După câteva ore, un turist străin a repetat manevra exact în acelaşi loc. A fost imediat interceptat şi a primit aceeaşi pedeapsă, mai puţin confiscarea maşinii, care era închiriată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Doi șoferi au rămas fără permis și fără 8.000€, după o manevră "criminală" pe o autostradă din Italia. Unul dintre ei a rămas și fără camion