Meniu
Search
x

Doi șoferi au rămas fără permis și fără 8.000€, după o manevră "criminală" pe o autostradă din Italia. Unul dintre ei a rămas și fără camion

Doi şoferi au rămas fără permis şi au fost şi amendaţi cu 8000 de euro, după o manevră interzisă efectuată pe o autostradă din Italia, calificată de poliţie drept "criminală".  

De Redactia Observator la 27.08.2022, 12:03
Vezi și

Cei doi şi-au întors vehiculele în direcţia opusă, la intrarea într-un tunel de lângă Genova, unde barierele de separare lipseau pe o scurtă porţiune.

Cazul primului şofer, originar dintr-o ţară est-europeană neprecizată, este şi mai grav, deoarece el conducea un camion lung de peste 16 metri, cu care a şi avariat o barieră. Pe lângă celelalte sancţiuni, i-a fost confiscat şi camionul pentru trei luni.

După câteva ore, un turist străin a repetat manevra exact în acelaşi loc. A fost imediat interceptat şi a primit aceeaşi pedeapsă, mai puţin confiscarea maşinii, care era închiriată. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Doi șoferi au rămas fără permis și fără 8.000€, după o manevră "criminală" pe o autostradă din Italia. Unul dintre ei a rămas și fără camion

Breaking News

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza...

Joe Biden avertizează asupra riscului unei "apocalipse" nucleare: "Există, pentru prima dată de la criza rachetelor din Cuba, o amenințare directă"