Antena Meniu Search
x

Galerie foto Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost arestaţi pentru uciderea unei bătrâne de 82 de ani. Femeia a fost lăsată să moară, după ce tinerii i-au spart casa, în Anglia

Sunt doar la vârsta adolescenţei, dar au devenit criminali peste noapte, după un atac violent asupra unei bătrâne de 82 de ani. Cei doi tineri, de 14 şi 15 ani, au fost arestaţi după ce au lăsat-o să moară pe Joy Middleditch, când i-au pătruns mascaţi în casă şi i-au furat geanta.

de Monica Palade

la 31.03.2023, 16:59

Pensionara a murit luni, la spital, după atacul care a avut loc vineri noapte, în casa ei din Pakefield, Anglia. Bătrânica locuia singură împreună cu câinele său, după ce supravieţuise cancerului şi îşi îngropase doi soţi. A fost găsită pe podea a doua zi de unul dintre membrii familiei.

Au lăsat-o să moară

Mamă a trei copii, dar şi stră-străbunică, Joy Middleditch a ajuns sâmbătă la spital, însă după câteva zile a murit. Oamenii legii au anunţat că cei doi băieţi au fost arestaţi sub suspiciunea de crimă. Bătrâna le-a spus rudelor ei și mai târziu ofițerilor de poliție că a auzit un zgomot la ușă, înainte ca doi bărbați mascați să intre cu forţa și să o doboare la pământ.

Bunicuţa a fost găsită conștientă și respirând, dar era în stare gravă și a fost dusă la Spitalul Universitar James Paget din Gorleston, Norfolk. A murit acolo la primele ore ale zilei de luni.

Pe acelaşi subiect

„Ofițerii au fost chemați imediat după ora 13.50 sâmbătă, 25 martie, unde o femeie în vârstă a fost găsită întinsă pe podea în casa ei din Grayson Avenue în urma unui jaf. Se crede că incidentul a avut loc după miezul nopţii. Victima a fost găsită conștientă, dar în stare gravă și a fost dusă la Spitalul James Paget pentru îngrijiri. Din păcate, femeia a murit la spital la primele ore ale zilei de luni, 27 martie”, a declarat Poliția din Suffolk.

Poliția a confirmat că doi adolescenți au fost arestați în legătură cu moartea pensionarei. „Ofițerii au urmărit numeroase piste și astăzi, vineri, 31 martie, au arestat doi bărbați în legătură cu incidentul. Un băiat de 15 ani și unul de 14 ani, ambii din zona Lowestoft, au fost arestați sub suspiciunea de crimă și duși la Centrul de investigare a poliției din Martlesham pentru audieri”.

„Joy a fost o persoană puternică și hotărâtă, care iubea viața și pe câinele ei. Era iubitoare, dar din păcate, ne-a fost luată prea devreme. Noi, ca familie, am dori să mulțumim poliției și comunității pentru tot ajutorul și sprijinul acordat”, au declarat membrii familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Doi adolescenţi de 14 şi 15 ani au fost arestaţi pentru uciderea unei bătrâne de 82 de ani. Femeia a fost lăsată să moară, după ce tinerii i-au spart casa, în Anglia