Antena Meniu Search
x

Video "Stai pe scaun! Cum îți spun eu!" Șofer de microbuz, filmat cu lovește o bătrână cu pumnii în cap, pe ruta Bacău – Onești

Imagini revoltătoare surprinse într-un microbuz care circulă pe ruta Bacău-Oneşti. Șoferul a fost filmat cum înjură și lovește fără milă o bătrână, cu pumnii în cap. Nimeni din microbuz nu intervine să ia apărarea femeii. Vă avertizăm, urmează detalii şi imagini care vă pot afecta emoţional! 

de Redactia Observator

la 31.03.2023, 07:49

Vezi și

Din imaginile filmate de un martor, pare că femeia ar fi vrut să stea în picioare, iar șoferul microbuzului îşi pierde cumpătul, o înjură și o lovește cu pumnii în cap.

Dosar penal pentru șoferul bătăuș

După ce materialul video a fost făcut publlic, poliţiştii l-au identificat pe bătăuș. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din Oneşti, pe numele căruia au deschis un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, anchetatorii încearcă s-o găsească şi pe victimă, deoarece, până acum, nu a fost depusă nicio plângere. "Persoana din imaginile video a fost identificată de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, din mun.Onești. Totodată, a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, se fac verificări în vederea identificării victimei, întrucât, până în acest moment nu a fost depusă plângere", au transmis reprezentanții IPJ Bacău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » "Stai pe scaun! Cum îți spun eu!" Șofer de microbuz, filmat cu lovește o bătrână cu pumnii în cap, pe ruta Bacău – Onești