Antena Meniu Search
x

Doi băieţi de 12 şi 13 ani au rămas orfani, după ce şi-au găsit ambii părinţi morţi în casă, la câteva luni distanţă unul de celălalt

Doi fraţi de 12 şi 13 ani  din Anglia au rămas în mod tragic orfani, după ce şi-au găsit mama şi tatăl morţi în casă, la patru luni distanţă unul de celălalt.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 24.08.2023, 11:27

Robbie, în vârstă de 12 ani şi logan Clinton, în vârstă de 13 ani, din Merseyside, şi-au pierdut prima dată mama, pe Shelley, pe 24 martie 2023. S-au întors acasă la acel moment alături de tatăl lor, găsind-o pe femeia de 51 de ani fără viaţă. Patru luni distanţă mai târziu, pe 27 iulie, tragedia avea să izbucnească din nou, când cei doi s-au întors acasă de la o petrecere în pijamale şi au observat că tatăl lor nu se ridicase din pat.

După ce au intrat în dormitor, l-au găsit pe bărbatul de 41 de ani în pat şi “nu l-au putut trezi”. Sora mai mare a lui Mike, Liz Carney, a povestit pentru Liverpool Echo că fratele ei a murit cu o zi înainte de aniversarea căsătoriei acestuia cu Shelley, dar şi a trei ani de la decesul propriilor părinţi.

O durere de nedescris

Moartea bruscă şi neaşteptată a tatălui, la scurt timp după aceeaşi durere în urma decesului mamei mamei, i-a lăsat pe băieţi cu inimile făcute bucăţi. Nu-şi pot imagina încă viaţa fără cei care le-au fost alături încă din primele clipe în care au deschis ochii, însă familia se străduieşte să le ofere confortul, dar şi timpul necesar pentru a procesa toate cele întâmplate.

Pe acelaşi subiect

Aceştia aşteaptă în continuare cauza morţii în cazul lui Mike. Cu inimile frânte încearcă să găsească un strop de linişte, însă durerea este chinuitoare. Doi băieţi au rămas fără părinţi la doar câteva luni distanţă unul de celălalt. Orice dorinţă, orice plan de viitor s-a năruit în câteva clipe, iar răspunsuri pentru durerea provocată sunt mult prea puţine.

Băieții tocmai se întorseseră de la o petrecere în pijamale şi au observat că nu se trezise încă, aşa că au urcat la etaj şi l-au găsit în cameră, în pat. Nu l-au putut trezi. Am primit un telefon de la Caitlin [nepoata] și mi-a spus că Mike a murit, nu știam ce să spun. Am crezut că mă sună cu aranjamente pentru aniversarea nunții lor și făcea ceva pentru el. Vorbisem cu Mike cu o seară înainte, îmi spunea că joacă fotbal cu ceilalți tați și că s-a lovit puţin, dar că încă simte durerea. Am încercat să-l conving să meargă la doctor, dar mi-a promis că este bine și că trebuie doar să facă un control de rutină, poate un EKG”.

Liz l-a descris pe fratele ei ca fiind un bărbat „plin de viață” și un „familist convins”. „Știu că toată lumea o spune, dar era cu adevărat plin de viață, era un prieten bun și oamenii îl iubeau cu adevărat. Era respectat şi iubit, toţi din Darlington îl numeau unchiul Mike. Devenise instructor auto calificat, iar lista de doritori era uriaşă. Şi-a învăţat foarte repede nepoatele să conducă. De asemenea îşi iubea băieţii extrem de mult, era un familist convins, foarte protectiv cu ei. Aveam planuri să se întoarcă la mine cu ei şi să mergem într-un tur în Anfield pentru că ei toţi erau mari fani LFC. Aveam o grămadă de planuri”.

Cu cine trăiesc acum cei doi băieţi

Robbie și Logan sunt acum îngrijiți de verișoara lor în vârstă de 19 ani, Caitlin, care s-a străduit pentru a le păstra un acoperiş deasupra capului celor doi băieţi încercaţi de soartă. “Suntem atât de mândri de Caitlin, unul dintre primele lucruri pe care le-a spus este că îşi doreşte să aibă grijă de aceşti băieţi. S-a comportat la fel şi cu Mike atunci când Shelley a murit, îl suna mereu şi se asigura că este bine. Este foarte apropiată de amândoi, iar pe Mike l-a considerat mereu ca fiind cel de-al doilea tată al său, iar pe Shelley ca pe o a doua mamă”, a explicat mama ei, Liz, potrivit Mirror.

O pagină GoFundMe a fost creată de Hurworth Albion Football Club cu scopul de a strânge fonduri pentru a asigura costurile înmormântării, dar şi pentru a-i sprijini pe băieţi în perioada extrem de dificilă. La momentulr edactării articolului a fost donată suma de 19.000 de lire sterline, Liz spunând că familia se simte “copleşită de atât de multă generozitate” din partea oamenilor.

„Este cu adevărat copleșitor să vezi numele atâtor oameni pe care îi cunoaștem, dar și al altor sute pe care nu îi cunoaștem, dar care şi-au dorit să ne ajute cu oricât de puţin”, a concluzionat Liz, sora lui Mike.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Doi băieţi de 12 şi 13 ani au rămas orfani, după ce şi-au găsit ambii părinţi morţi în casă, la câteva luni distanţă unul de celălalt