Antena Meniu Search
x

Foto "Adio Moş Crăciun!" Costy, un tânăr din Vrancea care se costuma în Moş, a murit la doar 33 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată

Obişnuia să aducă zâmbetul pe chipurile copiilor şi să destindă atmosfera, dar destinul l-a luat brusc din sânul familiei. Costy, un tânăr din Vrancea care era cunoscut drept Moş Crăciun, pentru că obişnuia să se costumeze în cel mai generos moş, s-a stins brusc la doar 33 de ani. Doi copii au rămas acum orfani de tată, iar alţi mii l-au pierdut pe Moş Crăciun.

de Monica Palade

la 11.08.2023, 09:43

"Dumnezeu mi l-a luat!", a scris soţia bărbatului pe pagina sa de Facebook. Vestea morţii i-a şocat pe toţi cei care l-au cunoscut şi care sâmbătă se pregătesc să îl ducă pe ultimul drum.

"Adio Moş Crăciun!" 

“Chiar dacă nu am fost apropiați în această viață, fiind și neamuri într-un fel, să știi că mă bucuram mult că ai o familie frumoasă, mă bucuram când vedeam că făceai mulți copii fericiți în preajma sărbătorilor de iarnă...ce să mai... vestea aceasta m-a șocat nici acum nu îmi vine să cred! Dumnezeu să te ierte, Costy. Adio Moș Crăciun!!!” „Dumnezeu sa te odihnească în pace amice Costy”, „Acum 2 ani trebuia să-ți organizăm nunta, acum trebuie să-ți conduc înmormântarea.. nici un caz, vărul meu, cel mai bun prieten/frățiorul meu, totul meu! Ceea ce urmez acum este de nedescris, fără cuvinte, doar lacrimi, te-am iubit mereu . Mulțumesc că mi-ai primit minele bune. Odihnește-te în pace Costy!” „Nu pot sa cred!! Am primit un telefon și m-a întrebat dacă pot lucra un costum pentru Mos Crăciun; i-am răspuns ca nu am avut ocazia sa lucrez asa ceva ,dar voi încerca cu drag! Și l-am lucrat! Am avut onoarea și plăcerea sa ii lucrez ultimul costum lui Mos Crăciun! Dar si sa cunosc un om care se vedea de la distanță ce suflet mare are, la fel ca ",rolul " jucat în aceasta viață. Dumnezeu își alege de pe acest pământ oamenii buni ! Sa ai odihnă veșnică "Moșule" iar familei putere și condoleanțe!”

„Ce este viata. Suntem de aceiași vârstă.. nu îmi vine sa cred ca ai plecat atât de repede dintre noi. Ai adus zâmbete pe fata multor copii. Dumnezeu sa te odihnească în pace prietene!”, „Si erai programat si pentru anul acesta… si erai un suflet cum rar iti este dat sa intalnesti, erai bucuria copiilor , adultilor si universul familiei…. Ce e viata? Dumnezeu sa te ierte si sa veghezi ingerasii tai din imparatia cerurilor!!”

Pe acelaşi subiect

„De astăzi,pt.noi,cei care l am.cunoscut ,mos Crăciun a murit...s a dus intr un loc speram,mai bun,sa împartă optimism și bucurie si acolo, și poate,daruri la copii...

De astăzi vom putea doar sa ne amintim ce om sufletist a fost,empatic,familist,săritor,optimist. Sincere condoleanțe soției, surorii,mamei...si întregii familii.Cuvintele sunt de prisos...durerea nu poate fi exprimata sau înțeleasă cumva.Tragic și de neînțeles… Moșule...vei rămâne veșnic în amintirea noastră și a copiilor”, „Copiii cerului i-au scris lui Moș Crăciun! ...iar el n-a stat pe gânduri......a plecat! Devreme...parcă mult prea devreme! Drum lin în călătoria ta și spune-le copiilor că noi, cei de "jos", îi iubim și ne e dor de ei!” „Dumnezeu să te odihnească în pace Moșu...am rămas fără cuvinte...drum lin printre îngeri prieten drag”

„Dumnezeu ne demonstrează mai mereu că suntem trecători prin această viață, însă astăzi, ne'a impietrit pe fiecare dintre noi, cei care l'am cunoscut pe Costeluș , unii mai mult, alții mai puțin...la aflarea vestii ca el nu va mai fi...Din păcate, nu avem cui sa ne plângem,suntem mici in fața puterii lui Dumnezeu si trebuie sa ne acceptam soarta, deși uneori este prea grea! Dumnezeu să te ierte OM BUN, Moș Crăciun al copiilor noștri, săritor si omenos indiferent de situație. Elena astăzi a plans când a auzit vestea....copilul meu, a plans pentru ca Ingrid a rămas fara tăticul ei care o iubea mult si care ii facea toate poftele....ar mai fi multe de zis,dar cuvintele acum sunt de prisos...! Multă putere familiei! Dumnezeu să vă întărească, sa fiți sănătoși, sa trăiți și să-l pomeniți! Drum lin , către ceata îngerilor Costy ....”

„Pentru cel ce ne-a bucurat copiii ani la rând, facând-o pe Moș Craciun cu atâta placere și bucurie! Îți spun Dumnezeu să te odihească și să te așeze în rândul celor drepți!”, „Cuvintele sunt de prisos...Dumnezeu să ți dea putere Dănuța...drum lin Costi...Dumnezeu are nevoie de un om atât de valoros ca tine...!! Putere, putere... familiei!! Și totuși încă mai cred că este o greșeală.. că ești aici printre noi..”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » "Adio Moş Crăciun!" Costy, un tânăr din Vrancea care se costuma în Moş, a murit la doar 33 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată