Antena Meniu Search
x

Doi elevi au plănuit pe internet să-şi ucidă profesoara. Femeia a fost găsită moartă într-un parc din America

Doi elevi de 16 ani au decis să îşi ucidă profesoara şi au reuşit. Adolescenţii au complotat pe o reţea de socializare şi într-un final şi-au dus planul diabolic la capăt.

de Monica Palade

la 05.11.2021, 15:44

Femeia, în vârstă de 66 de ani, a fost găsită moartă într-un parc din Statele Unite. Willard Noble Chaiden Miller și Jeremy Everett Goodale vor fi judecaţi acum pentru crimă.

Haine pline de sânge şi probe găsite în casa suspecţilor

Tinerii au recunoscut că au ucis-o pe Nohemei Graber. Trupul femeii a fost găsit într-o roabă, în parcul Chautauqua, din Fairfield, Iowa, la câteva ore după ce familia a dat-o dispărută.

Din primele cercetări, profesoara de spaniolă a suferit o lovitură la cap. Poliţiştii au ajuns la cei doi, după ce au primit un pont că adolescenţii au pus la cale crima pe o reţea de socializare. Percheziţiile în casele lui Willard Noble Chaiden Miller și Jeremy Everett Goodale au dus la găsirea mai multor haine pline de sânge, dar şi altor probe care fac legătura între cei doi şi crimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Doi elevi au plănuit pe internet să-şi ucidă profesoara. Femeia a fost găsită moartă într-un parc din America