Antena Meniu Search
x

Video Doi frăţiori români, găsiți goi și plini de dejecții într-o parcare de TIR-uri din Alabama. Părinții micuților, acuzați de tortură, au fost arestaţi

Un cuplu de români din Tennessee, SUA, a ajuns după gratii, fiind acuzați de abuz și tortură asupra pripriilor copii. Micuții au fost găsiți goi și plini de dejecții, miercuri dimineață, într-o parcare de TIR-uri din comitatul Baldwin, statul Alabama. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 31.07.2021, 13:03

Copiii unor români, frăţiori, găsiți goi și plini de dejecții într-o parcare de TIR-uri din Alabama. Părinții micuților sunt acuzați de tortură - Pixabay / Fox59.com

Mai multe persoane care se aflau în Love’s Truck Stop, de pe autostrada 59, au alertat poliția la 911, după ce au observat doi copii, un băiat și o fată, care alergau în parcare, nesupravegheați. Micuții erau dezbrăcați și plini de dejecții, au anunțat ofițerii, miercuri dimineață, potrivit AL.com.

Doug Phillips, de la Departamentul de Poliţie din Loxley, a declarat că cei doi copilași, un frăţior şi o surioară, în vârstă de 1 an şi jumătate şi 2 ani, aveau murdărie inclusiv pe față și în păr. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Părinţii români, acuzaţi de tortură, au fost arestaţi

În scurt timp, ofițerii i-au identificat pe părinți, un cuplu de români care se afla într-o dubă. Alex Busuioc, în vârstă de 20 de ani, și Larisa Suca, de 19 ani, dormeau când copiii au fost văzuți alergând prin parcare. Le-au spus polițiștilor că fuseseră în vacanță și se întorc acasă, în Nashville, Tennessee. Duba a staționat câteva ore în Love’s Truck Stop, iar românii habar nu au avut când și cum s-au strecurat copiii din vehicul.

"Din fericire, cineva i-a văzut și a putut să ne sune, astfel încât să le putem oferi ajutorul de care aveau nevoie. Inutil să spun că este un incident dezgustător să vezi un copil în această stare", a mai spus Doug Phillips. 

Poliția din Loxley i-a acuzat pe români de tortură şi abuz asupra unui copil. Pentru că nu cunosc limba engleză, cei doi au fost audiaţi cu ajutorul unui traducător. Alex şi Larisa au fost arestaţi, în timp ce micuţii au fost duși la un spital, unde s-a constatat că sunt subnutriți. În prezent, se află în custodia Departamentului de Resurse Umane din Alabama.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Doi frăţiori români, găsiți goi și plini de dejecții într-o parcare de TIR-uri din Alabama. Părinții micuților, acuzați de tortură, au fost arestaţi