Antena Meniu Search
x

Detalii din procesul celor doi români acuzaţi că au îmbătat o tânără şi au profitat de ea, în Anglia

Doi români sunt judecaţi în Anglia pentru că au îmbătat o tânără şi au profitat de ea, în iulie 2019.

de Redactia Observator

la 29.07.2021, 16:51

Tânăra batjocorită de cei doi români s-a declarat extrem de afectată de incident
Tânăra batjocorită de cei doi români s-a declarat extrem de afectată de incident - Profimedia
  • Românii implicaţi în cazul din Anglia neagă acuzaţiile care li se aduc.

Incidentul s-a petrecut în Great Yarmouth, oraş cu aproximativ 40.000 de locuitori şi care se află la circa 30 de kilometri est de Norwich şi la peste 220 de kilometri de Londra. Conform Eastern Daily Press, Alexandru Puşcoci, de 21 de ani, şi Ionuţ Mitrea, de 33 de ani, ambii stabiliţi în Great Yarmouth, au profitat de o tânără, în iulie 2019, după ce au îmbătat-o într-un club de noapte.

Cei doi români sunt acuzaţi că au îmbătat-o pe tânără, până când aceasta nu a mai ştiut de ea, iar apoi au violat-o în apropierea unui fast-food. Audiată în secret la Curtea Coroanei din Norwich, pentru că a ajuns să se teamă pentru viaţa ei din cauza coşmarului prin care a trecut, tânăra violată le-a spus magistraţilor că nu-şi aminteşte când a părăsit clubul de noapte şi că s-a trezit abia în momentul în care Alexandru Puşcoci profita de ea. I-a spus lui Alexandru Puşcoci să se oprească, dar acesta nu a luat rugăminţile ei în calcul, iar ulterior şi Ionuţ Mitrea a violat-o.

Românii implicaţi în cazul din Anglia neagă acuzaţiile care li se aduc

Procurorii susţin că tânăra nu şi-a dat acceptul pentru a întreţine relaţii intime cu cei doi români, iar după incident aceasta i-ar fi spus unei prietene că a fost violată de doi bărbaţi ce provin dintr-o altă ţară. Mesajul transmis de tânără a fost unul cât se poate de tulburător: "Mi-au furat atât de multe. Viaţa mea este distrusă. Mă simt atât de afectată".

Cei doi români neagă acuzaţiile şi susţin că tânăra şi-a dat acordul pentru a avea relaţii intime cu ei. Procesul românilor continuă, soarta lor urmând a fi decisă de un juriu alcătuit din cinci bărbaţi şi şapte femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Detalii din procesul celor doi români acuzaţi că au îmbătat o tânără şi au profitat de ea, în Anglia