Antena Meniu Search
x

Doi indieni, care au violat, ucis și dezmembrat 19 fete și copii, au scăpat de închisoare pentru că nu există "destule probe"

Doi indieni, condamnați la moarte pentru cu au violat, ucis și dezmembrat 19 tinere și copii, au fost eliberați de o instanță din India care a constatat că împotriva bărbaților nu există destule probe.  

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 14:27

Doi indieni, care au violat, ucis și dezmembrat 19 fete și copii, au scăpat de închisoare pentru că nu există "destule probe"
Doi indieni, care au violat, ucis și dezmembrat 19 fete și copii, au scăpat de închisoare pentru că nu există "destule probe" - Profimedia Images

O instanță din India a achitat doi bărbați care au petrecut ani de zile în celula condamnaților la moarte pentru violarea și uciderea a 19 femei și copii în 2005.

Surinder Koli și angajatorul său, omul de afaceri Moninder Singh Pandher, au fost condamnați în 2009 într-un proces care a șocat țara.

Aceștia au fost reținuți în 2006, după ce au fost găsite bucăți de corpuri lângă casa lor din apropiere de Delhi. Poliția a susținut că mai mulți copiii, ale căror rămășițe au fost găsite ascunse în saci, au fost ademeniți de Koli, care le-a oferit dulciuri și ciocolată. În timpul anchetei, Koli a mărturisit că a comis canibalism și necrofilie, dar ulterior și-a retras mărturisirea, spunând că i-a fost smulsă în bătaie.

Luni, Înalta Curte din Allahabad l-a găsit pe Koli nevinovat în 12 cazuri în care fusese condamnat la moarte. De asemenea, instanța l-a găsit pe Pandher nevinovat în cele două cazuri împotriva sa. Cei doi bărbați au fost achitați din cauza „lipsei de probe", a declarat avocatul lor. Decizia completă a instanței nu a fost făcută publică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Doi indieni, care au violat, ucis și dezmembrat 19 fete și copii, au scăpat de închisoare pentru că nu există "destule probe"