Antena Meniu Search
x

Doi oameni au murit, opt au fost răniți și alți nouă sunt dați dispăruți, după o explozie la o fabrică de ciocolată din SUA

Două persoane au murit și alte nouă sunt încă date dispărute, după ce o explozie puternică a făcut prăpăd la o fabrică de ciocolată din SUA.

de Redactia Observator

la 25.03.2023, 17:30

Explozia de la R.M. Uzina Palmer Co. din Pennsylvania, SUA a avut loc vineri, cu puțin înainte de ora 17:00. O altă clădire, unde erau apartamente, a fost deteriorată în urma exploziei.

Două persoane au murit și alte nouă sunt încă date dispărute

Explozia a fost atât de puternică încât a mutat acea clădire cu vreo doi metri în față, a spus primarul.

Cauza exploziei este în curs de investigare, a spus Holden. Un martor care se afla în apropierea clădirii când a izbucnit explozia a declarat că a auzit „un zgomot puternic, ca un vuiet, apoi casa s-a cutremurat”. Femeia i-a dat mesaj unei prietene care lucra în fabrica respectivă, însă aceasta nu a mai primit niciun răspuns. Mai târziu, a aflat că aceasta se află printre persoanele date dispărute, relatează Mirror.

S-a dus la muncă, dar nu știm nimic despre ea”, a spus martorul.

Opt persoane au fost duse vineri seara la Spitalul Reading. Două persoane au fost internate în stare stabilă, iar cinci au fost tratate și urmau să fie eliberate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Doi oameni au murit, opt au fost răniți și alți nouă sunt dați dispăruți, după o explozie la o fabrică de ciocolată din SUA